Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.10.2020

Що таке автолізинг і його переваги


Лізинг автомобіля: що краще кредит чи лізинг


Лізингові авто — це фінансова оренда автотранспорту з правом його подальшого викупу.

Що таке лізинг автомобіля простими словами? Це договір між двома сторонами, а саме:

Лізингодавець — компанія, що здійснює покупку автомобіля і передачу його в довгострокову оренду клієнту. Лізингоодержувачем, яким є Ви - клієнт, в користування якого надходить машина, і який стає повноправним власником авто після закінчення виплат всіх встановлених договором платежів.


лізинг автомобіля
 

Лізинг, безсумнівно, є однією з найпростіших, а також найдешевших форм фінансування нових автомобілів. У нього є багато переваг, тому підприємці все ще бажають використовувати лізинг автомобілів, комплектуючи автопарки своїх компаній. Розглянемо переваги, про які ви повинні знати при виборі фінансування авто.

Переваги

При оренді автомобіля переваги лізингу зводяться, перш за все, до значної податкової оптимізації, ефективної процедури, а також до значної зручності експлуатації транспортного засобу.

Перевага лізингу в порівнянні з інвестиційним кредитом слід виділити, особливо в аспекті набагато більш низьких фінансових вимог. Компанії не потрібно володіти такими високими кредитними або лізинговими можливостями, як в разі подачі заявки на автокредит. Також варто додати той факт, що лізинг не заморожує бюджет компанії та не виключає можливості здійснення інвестицій протягом терміну договору.

Перевагами також є:
  • спрощені процедури;
  • мінімальні формальності;
  • короткий час очікування рішення.
  • Автоматизація процесу видачі рішень дозволяє скоротити час перевірки клієнта до мінімуму
Прийнявши рішення про оренду, компанія може отримати більш дорогий, краще оснащений і безпечний автомобіль для парку через мінімальні вимоги до початкового внеску або гнучкого підходу до термінів і суми платежів.

Перевагою також є більш низька вартість придбання активу користувачем через більш низький ризик і потенційні витрати на стягнення заборгованості. До цього слід додати прозорість договорів і можливість більш зручного обліку понесених витрат.

Підприємство, що експлуатує такий автомобіль, також може легко включати процентну і капітальну частину лізингових платежів, первинний платіж і викуп які віднімаються з податків витрат. У разі операційного лізингу лізингоодержувач може відняти тільки процентну частину внесків, але може повністю амортизувати предмет оренди.

Лізинг автомобіля: що краще кредит чи лізинг

Отже, чим відрізняється лізинг автомобіля від кредиту на авто в банку:
  • банківські установи не завжди видають споживчі кредити на суми, достатні для придбання авто
  • критерії оцінки покупця з точки зору платоспроможності та кредитної історії в разі лізингу авто значно менш жорсткі, ніж в банку
  • як правило, потрібне внесення авансу при укладенні договору лізингу. До речі, в нашій компанії можливо розгляд звернення навіть якщо у Вас немає початкового внеску.
  • при отриманні кредиту на придбання автомобіля може бути встановлено обмеження по максимальній сумі покупки
  • найчастіше при видачі кредиту банківські організації вимагають наявність поручителя, а при співпраці з лізинговою компанією це зустрічається в рідкісних випадках
Тому замислюючись про придбання автомобілів в лізинг, що краще кредит або лізинг, слід виходити з практичних міркувань і, в першу чергу, наявності всіх необхідних документів, можливості надати поручителя і розміру необхідної грошової суми.

Схожі матеріали:
👁 604
Категорія: Прес-реліз
Теги: кредит, Лізингові авто, лізинг, Перевага лізингу, Лізинг автомобіля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ