Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.07.2019

Що таке страхування подорожей


Двома основними видами медичних страхових полісів є короткострокова та основна медична страховка


Страхування подорожей — це вид страхування, який покриває витрати та збитки, пов'язані з подорожами. Це корисний захист для тих, хто подорожує всередині країни або за кордоном.

Переваги страхування подорожей

Багато компаній, що продають квитки або туристичні пакети, надають споживачам можливість придбати страховку туристичну, також відому як страхування подорожей. Деякі правила проїзду покривають пошкодження особистого майна, орендованого обладнання, таких як оренда автомобілів або навіть вартість викупу. Часто продаються як пакет, страхування подорожей може включати кілька видів покриття. Основними категоріями страхування подорожей є анулювання або покриття проїзду, покриття багажу та особистих речей, покриття медичних витрат, а також випадкова смерть або покриття авіаційної аварії.
 

страхування подорожей
 

Покриття часто містить цілодобові служби екстреної допомоги, такі як заміна втрачених паспортів, надання допомоги готівкою та повторне бронювання скасованих рейсів. Крім того, деякі поліси страхування подорожей можуть дублювати існуючим покриття від інших постачальників або забезпечувати захист витрат, які підлягають поверненню іншими засобами.

Скасування поїздки або покриття перерв

Страхування відміни подорожі, іноді відоме як страхування від перерви у перевезенні або страхування від затримки подорожі, відшкодовує мандрівнику передплачені, неповернені витрати на проїзд. Постачальники залежать від прийнятних причин скасування та переривання, а також від суми відшкодування. Найбільш поширеними причинами є хвороба, смерть у найближчій родині, раптові бізнес-конфлікти та питання, пов'язані з погодою.

Покриття багажу та особистих речей захищає втрачені, вкрадені або пошкоджені речі під час поїздки. Він може включати покриття під час подорожі до пункту призначення та з нього. Більшість перевізників, наприклад, авіакомпанії, відшкодовують туристам, якщо багаж втрачено або знищено через їхню помилку. Проте можуть бути обмеження на суму відшкодування. Тому покриття багажу та особистих речей забезпечує додатковий рівень захисту.

Двома основними видами медичних страхових полісів є короткострокова та основна медична страховка. Короткострокова політика охоплює мандрівника від п'яти днів до одного місяця, залежно від обраної політики. Основна медична допомога надається мандрівникам, які планують проходити більш тривалі подорожі, починаючи з шести місяців до одного року або довше.

Медичне страхування може допомогти з медичними витратами, допомогти знайти лікарів і медичних закладів і навіть допомогти в отриманні послуг іноземної мови. Як і в інших політиках, покриття буде відрізнятися залежно від ціни та постачальника. Деякі з них можуть охоплювати повітряні перевезення до медичного закладу, тривалі перебування в іноземних лікарнях та медичну евакуацію вдома для отримання догляду.

Якщо ви не хочете вдаватися в усі тонкості страхування, зверніться до професіоналів, які проконсультують та допоможуть застрахувати вас чи ваших близьких на сайті Центру інформаційно-консультаційної підтримки громадян "СПРАВКА ИНФОРМ"

Схожі матеріали:
👁 621
Категорія: Прес-реліз
Теги: страхування подорожей, медична страховка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ