Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.07.2019

Що таке туристичний гамак?


Гамак для туристів можна вільно узяти з собою в похід і розташувати його у будь-якому зручному місці


Туристичний гамак - це один з найбільш поширених видів гамаків, який можна купити, заглянувши в інтернет-магазин ExtremStyle. Його основні відмінності полягають в тому, що він має порівняно невелику вагу. Цей показник у виробу дорівнює всього 500-700 грамам. Завдяки малій вазі похідний гамак може переносити навіть дитина!

Гамак для туристів можна вільно узяти з собою в похід і розташувати його у будь-якому зручному місці між двох опор. Цей виріб дозволить не тягати з собою громіздкі спальні мішки і настили. Досить просто розтягнути гамак, наприклад, між двома деревами, зачепити його вірьовки спеціальними гачками і прекрасне спальне місце буде готове на протязі 1 хвилини!

Що таке туристичний гамак?
 

Причому зручне розташування тіла, в якому ноги знаходитимуться в трохи підведеному стані, забезпечить швидке оновлення крові, дозволить гарненько відпочити після виснажливого, але в той же час приємного переходу через пересічену місцевість.

Окрім іншого у гамака туристичного, незважаючи на свою оманливу простоту, дуже висока надійність. Він виготовляється з високоміцного парашутного шовку. Ця тканина здатна витримувати просто неймовірні навантаження. З цієї причини спати в туристичному гамаку можуть навіть важкі люди. Не варто побоюватися, що він порветься і не витримає людину. За бажання можна розташуватися в нім навіть удвох - для цього виготовляються спеціальні двомісні гамаки або гамаки великих розмірів King - Size.

Окремо можна торкнутися теми армійського гамака - використання спеціального тенту, москітної сітки і гамак камуфляж і ви отримаєте чудовий легкий гамак-намет! Вага такого всепогодного спального місця складе всього 1,6 кг! В умовах складної пересіченої або болотистої місцевості такий гамак-намет є єдиним з варіантів відпочинку бійця або мисливця.

Ще одно обставина, завдяки якій можна зарахувати туристичні гамаки до розряду напрочуд міцних виробів, - це прошивка його тканини рядком. Завдяки такій технології виготовлення додатково збільшується надійність тканини і підвищується безпека виробу.

Безперечний плюс туристичного гамака полягає в його компактності. Цей виріб в складеному стані практично не займає місця, і може легко закріплюватися зовні рюкзака або навіть на пояс. До того ж в складеному стані гамак має оригінальну форму півмісяця, що, поза сумнівом, надає йому деякій елегантності.

Схожі матеріали:
👁 667
Категорія: Прес-реліз
Теги: гамак туристичний, армійський гамак, Туристичний гамак, похід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ