Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.07.2019

Що вигідно купувати через каталоги: поради від «Імідж Клубу»


Експерти «Імідж Клубу» склали топ-5 товарів, які вигідно купувати через каталоги


Хоча б раз у житті кожному надходив лист із каталогом, в якому представлена різноманітна продукція. Коли ви його розгортаєте, очі просто розбігаються від представленого асортименту, а в голову одразу ж приходить безліч запитань: що краще купити, що вигідно, а що ні? Ось тому ми й звернулися до експертів компанії «Імідж Клуб» за корисними порадами, а вони зі свого боку розповіли, що вигідно купувати через каталоги.


Що вигідно купувати через каталоги: поради від «Імідж Клубу»
 
 
Для початку варто пояснити, хто ж такий«Імідж Клуб». Це компанія, яка займається каталожною торгівлею різноманітними товарами, серед яких –засоби з догляду за обличчям та тілом, побутова хімія, корисні дрібниці для дому. Доставка здійснюється поштою до будь-якого населеного пункту нашої країни або ж кур'єром просто до дверей.Це дуже зручно людям похилого віку, які через стан здоров’я не можуть піти до магазину. А буває й таке, що в їхньому населеному пункті крамниці навіть і немає.

Експерти «Імідж Клубу» склали топ-5 товарів, які вигідно купувати через каталоги:
 
1. Зубні пасти та ополіскувачі.
Із віком стан зубів погіршується, а лише зубної пасти недостатньо, щоб підтримувати здоров’я ротової порожнини.У віддалених населених пунктах складно придбати ополіскувачі, саме тому їх вигідно купувати за допомогою каталогів.

2. Шампуні та бальзами для волосся.
«Гігієну ще ніхто не скасовував, і кожен хоче жити в чистоті. Серед широкого асортименту каталогів легко знайти справді якісні засоби за вигідною ціною», – кажуть в «Імідж Клубі».

3. Бальзами, гелі та креми для ніг.
Безсумнівно,сьогодні в аптеках і магазинах є безліч кремів для всього тіла, та їхні ціни зазвичайзанадто високі. Але не в каталогах.

4. Космацевтичні засоби.
На жаль, не кожен пенсіонер може дозволити собі розкіш у вигляді походу до лікаря чи дорогих ліків. Саме тому все більше людей купує креми з натуральним складом та чудодійною властивістю зменшувати біль, знімати спазми й м'язове напруження.

5. Мийні засоби.
У магазинах представлена дійсно велика кількість різноманітних мийних засобів, але їхній склад аж ніяк не тішить. У каталогах можна знайти товари, виготовлені з компонентів природного походження.
 
Цей список можна продовжувати ще довго, адже асортимент каталогів надзвичайно широкий. Саме тому кожен у змозі обрати те, що йому потрібно. А ми разом із експертами «Імідж Клубу»бажаємо вам приємного та вигідного шопінгу!

Схожі матеріали:
👁 510
Категорія: Прес-реліз
Теги: шампуні, бальзами, зубні пасти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ