Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.03.2018

Щотижнева нарада 27 березня 2018 року


Провів нараду Зінченко В.М., заступник міського голови


Щотижнева нарада 27 березня 2018 року27 березня 2018 року відбулася щотижнева нарада за участі керівників та працівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних закладів громади, в. о. старост.

Провів нараду Зінченко В.М., заступник міського голови, який наголосив на необхідності розробки найближчим часом схеми санітарної очистки населених пунктів, що увійшли до складу Гребінківської ОТГ, та проведення конкурсу про надання послуг по вивезенню побутових відходів, а також внесення змін до Програми благоустрою.

Окремо розглянуто питання удосконалення плану соціально-економічного розвитку громади та питання щодо цивільного захисту населення.

Секретар міської ради Л. Цапенко розповіла про захід, який відбувся за підтримки Асоціації міст України 20 березня у Миргороді на тему: "Інформаційна відкритість громад: цілі, завдання, інструменти. Брендування громад".

Також було обговорено дату проведення чергового пленарного засідання Гребінківської міської ради. Цапенко Л.В. ще раз нагадала присутнім керівникам відділів міської ради про необхідність подання електронних декларацій на сайті НАЗК до 1 квітня 2018 року.

Під час наради підняте актуальне питання про бездомних тварини, що являють собою загрозу для населення. Комунальному підприємству «Гребінківський ККП» та управлінню Держпроспоживслужби у Гребінківському районі доручено вивчити дану проблему.


Щотижнева нарада 27 березня 2018 року


Щотижнева нарада 27 березня 2018 року


Схожі матеріали:
👁 967
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ