Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2020

Широкоформатний друк у сучасному світі


Виробництво зовнішньої рекламної продукції


Складно представити сучасний світ без яскравої рекламної продукції. Сітілайти, вивіски, білборди, банери, брендмауери, рухлива реклама на транспорті, виставкові стенди, яскраві інтер'єри оточують людей на вулиці і в приміщеннях. Барвисті, глибокі зображення легко і ненав'язливо доносять інформацію до споживача. Друк картинки великих розмірів із застосуванням широкоформатного друку використовується у виробництві зовнішньої реклами і оформлення інтер'єрів усередині приміщень.

Виробництво зовнішньої рекламної продукції

Робиться зовнішня реклама з використанням сольвентного друку. Виконується на прапорі, ПВХ-тканині, папері, сітці, вініловій плівці.

Прейскурант на друк постерів, брошур, листівок, бірок, конвертів, буклетів, флаєрів, фотообоїв, календарів, откриток. стікерів, плакатів, блокнотів, каталогів, банерів, виготовлення вивісок іншої зовнішньої реклами в Києві з вказівкою ціни в гривнах можна подивитися на https://printfactory.com.ua/.

При виготовленні зовнішньої рекламної продукції використовується низька якість дозволу друку, що дозволяє чітко бачити зображення здалека.


Широкоформатний друк у сучасному світі
 

Важливою складовою у виробництві зовнішніх рекламних носіїв є міцність тканини. Використовується баннерная тканина. Для підвищення міцності з обох боків наносять полівініхлорид. Проникнувши всередину він міцно зв'язує волокна, підвищуючи міцність.

Для короткочасних промоакций на вулиці пропонується економічний спосіб виготовлення продукції на баннерной тканині, що ламінується. Матеріал слабо стійкий до дій природного середовища.

Якщо планується тривала акція і передбачається тривале використання зовнішньої реклами, продукцію роблять на литій баннерній тканині. Така продукція відрізняється підвищеною міцністю і стійкістю до зовнішніх дій. Термін експлуатації - три роки.

Оформлення інтер'єрів

Висока якість дозвіл використовується для виробництва баннерних полотен, призначених до перегляду зблизька. Застосовується в інтерьєрному друці. Виготовляють великі плакати, фотографії, репродукції.

Така якість дозволяє отримати точне чітке зображення. Розміщується на стеклах, стінах, меблях.

Прейскурант на широкоформатний друк (самоклеюща плівка, спеціальна тканина, сітка).

Сучасні технології і високоточне устаткування дозволяють робити продукцію із застосуванням широкоформатного друку високої якості і зробили її доступною широкому колу споживачів.

Схожі матеріали:
👁 526
Категорія: Прес-реліз
Теги: друк буклетів, друк бірок, друк конвертів, друк брошур, друк постерів, друк флаєрів, друк листівок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ