Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.10.2021

Система Tiler tech заряджає електровелосипеди по бездротовій мережі через підставку


Система Tiler, розроблена в першу чергу для таких сервісів, як прокат електровелосипедів


Системи бездротової зарядки для електромобілів, безумовно, зручні, так як водії просто паркують автомобіль, виходять і залишають заряджатися. Голландська компанія Tiler пішла далі і створила аналогічну технологію для електровелосипедів.

Система Tiler tech заряджає електровелосипеди по бездротовій мережі
 

Система Tiler, розроблена в першу чергу для таких сервісів, як прокат електровелосипедів, складається з двох частин: захищеною від атмосферних впливів «зарядної плитки» в тротуарі, підключеної до місцевої електромережі, і спеціальної підніжки на двох ніжках, яка встановлюється на велосипеді і жорстко підключається до батареї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект дозволить автономним дронам літати на невідомій місцевості

Коли користувач паркує свій електровелосипед, він ставить дві ніжки підставки на два кола плитки. Котушки індуктивної зарядки під цими колами автоматично передають електричний струм через підставку в акумулятор.


Система Tiler tech заряджає електровелосипеди по бездротовій мережі
 
Нинішня 2-амперна система здатна повністю зарядити електровелосипед приблизно за той же час, що і звичайне підключення зарядного пристрою, хоча запланована 4-амперна установка повинна зробити це значно швидше.

Схожі матеріали:
👁 446
Категорія: Технології
Теги: бездротова зарядка, Електровелосипед, велосипед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ