Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.07.2016

SKODA має вийти на маршрут


Skoda EJ675 має вийти на маршрут уже у вересні цього року


SKODA має вийти на маршрутГолова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун доручив причетним працівникам компанії прискорити ремонт електропоїзда Skoda EJ675 та вивести його на маршрут.

«Неприпустимо, щоб один із найсучасніших у парку ПАТ «Укрзалізниця» електропоїздів, побудований у 2012 р., вартістю 19 млн євро, два роки стояв «під парканом». Skoda EJ675 має вийти на маршрут уже у вересні цього року. Питання ремонту другого електропоїзда має бути розв’язане в найстисліші терміни», — наголосив Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

Він також повідомив, що наразі фахівці компанії аналізують, який саме напрямок доцільніше обрати для курсування сучасного комфортабельного електропоїзда. При цьому Войцех Балчун додав, що це рішення ПАТ «Укрзалізниця» ухвалюватиме з урахуванням інтересів місцевих громад, тому із задоволенням розгляне звернення та пропозиції керівників міст, зацікавлених у тому, щоб до їхніх населених пунктів курсувала Skoda EJ675.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати аби вберегтися від блискавки

Довідково

Два електропоїзди Skoda EJ675 City Elephant Укрзалізниця придбала у 2012 р. перед проведенням чемпіонату з футболу Євро-2012. Ці поїзди двосистемні (можуть рухатися електрифікованими дільницями на постійному та змінному струмі). Електропоїзд складається з шести двоповерхових вагонів та має 607 місць, з них 46 — першого класу, а 590 — другого. Електропоїзд розрахований на експлуатацію зі швидкістю до 160 км/год. Перший поїзд — № 729/730 — обслуговує маршрут Харків—Генічеськ.

Схожі матеріали:
👁 1112
Категорія: Прес-реліз
Теги: Хроника КрыльевТВ1 / Tsubasa: Reser, двоповерховий потяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ