Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.06.2013

Сьогодні акули пера святкують свій професійний день


Grebenka.com щиро вітає колег


З Днем журналіста!

Сьогодні акули пера святкують свій професійний день.

За церковним календарем 6 червня вшановують преподобного Симона Стовпника, преподобного Микиту, мучеників Мелетія Стратила та, Стефана, Іоанна, Серапіона єгиптянина, Каллиника волхва, Феодора і фауста і з ними 1218 воїнів з дружинами і дітьми.

Іменинниками 6 червня є: Геннадій, Степан, Сусанна, Каленик.

6 червня святкують:


День журналіста. Встановлене Указом Президента України від 25 травня 1994 року, де вказано, що День журналіста щорічно відзначається в день вступу Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів (1992).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці пройде музичний тур «Мистецтво заради життя»

Журналіст  – особа, яка займається збором, створенням, редагуванням, підготовкою та оформленням інформації для редакції зареєстрованого засобу масової інформації, що пов'язаний з нею трудовими чи іншими договірними відносинами, – або займається такою діяльністю за власною ініціативою. Журналіст – це дзеркало суспільства, він повинен відображати дійсність. Покликання журналіста – приносити користь людям, захищати їх інтереси й вносити світло в темряву необізнаності.

Grebenka.com щиро вітає колег. Звертаємось до гребінківців – кожний із вас може стати репортером завдяки нашому порталу. Повідомте першим новину, долучіться до журналістської діяльності.

ВІТАЄМО!

Схожі матеріали:
👁 1156
Категорія: Актуально
Теги: Grebenka.com, свято, журналіст, день журналіста




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ