Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2020

Сьогодні Гребінківщина відзначає 77-річчя визволення рідного краю


Директором територіального центру було висловлено слова вдячності визволителю за перемогу, вручено квіти та продуктовий набір.


19 вересня Гребінківщина відзначає 77-річчя визволення рідного краю від нацистських окупантів.  

Гребінківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавської області не залишився осторонь цієї визначної події.  
 
Напередодні цього свята керівництвом територіального центру було відвідано одного підопічного, який перебуває на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома - Юрченка Василя Прокоповича (1926 р.н.), жителя с. Тополеве Гребінківського району.  


Сьогодні Гребінківщина відзначає 77-річчя визволення рідного краю
 

Спогади минулих років назавжди закарбувалися в пам’яті ветерана, який назавжди запам'ятав ту мить, коли дізнався, що рідна Гребінківщина звільнена від фашистів, адже роки фронтової юності негаснучим вогнем полум'яніють у його пам'яті.

Директором територіального центру було висловлено слова  вдячності визволителю за  перемогу, вручено квіти та продуктовий набір.  


Сьогодні Гребінківщина відзначає 77-річчя визволення рідного краю
 

Щиро вітаємо всіх гребінківців, ветеранів Великої Вітчизняної війни, молодь, підростаюче покоління з святом визволення і бажаємо  всім здоров'я, миру, добра і благополуччя. Вічна пам’ять визволителям, які загинули в боротьбі за свободу та незалежність нашої славної Батьківщини!


Сьогодні Гребінківщина відзначає 77-річчя визволення рідного краю

Заступник директора територіального центру
Оля Колотюк
 

Схожі матеріали:
👁 483
Категорія: Актуально
Теги: визволення рідного краю, визволення Гребінківщини, Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ