Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.11.2017

Сьогодні українські ракетні війська та артилерія відзначають 20 річницю від створення


З нагоди свята голова Полтавської облради Олександр Біленький привітав “Богів війни”


Сьогодні українські ракетні війська та артилерія відзначають 20 річницю від створенняПрофесійне військове свято українських ракетників і артилеристів приурочено дню, в який в роки Великої Вітчизняної Війни, 3-го листопада 1943-го року, при високої щільності артилерії на ділянці прориву оборони противника, була розпочата операція з визволення столиці України - міста Києва.

Він відзначається на підставі Указу Президента незалежної України від 31-го жовтня 1997-го року № 1215/97.

З нагоди свята голова Полтавської облради Олександр Біленький привітав “Богів війни”:

“За більше ніж три роки війни на Сході України вже кожен чув, що “Смерч”, “Ураган” чи “Град” – це не лише екстремальне явище природи, а “Акації” з “Гвоздиками” розквітають інколи сталевими пелюстками. Кожен український піхотинець зможе розповісти, як потрібна у запеклому бою артилерія, і як важко без її підтримки, адже не дарма є давня армійська приказка – “Піт артилериста береже кров піхоти”, – написав він на своїй сторінці у Fecebook.

Він додав, що цьогоріч українські ракетні війська та артилерія відзначають 20 річницю з дня створення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому третього листопада не варто подорожувати і краще не наближатися до доріг

“Сьогодні 20 років, як українські ракетники та артилеристи підтримують постійну бойову готовність ЗСУ своїм професіоналізмом, майстерністю, патріотизмом та зміцнюють авторитет держави”, – наголосив він.

Також він окремо привітав військовослужбовців 107 Кременчуцького РЕАП, на озброєнні у яких знаходяться надпотужні РСЗВ “Смерч”:

“Окремо хочу привітати та подякувати за мужність, героїзм та самовідданість під час виконання бойових завдань у зоні АТО військовослужбовцям 107-го Кременчуцького реактивного артилерійського полку. Бажаю вам злагоди, мирного неба! Ви сила і честь Збройних Сил України! Пишаємося вами”, – привітав Біленький.


Олександр Біленький: «Боги війни», з професійним святом вас!


Схожі матеріали:
👁 1027
Категорія: Прес-реліз
Теги: ракетні війська, свято, Олександр Біленький, артилерія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ