Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.07.2019

Сонцезахисна плівка: що це та чим допоможе у літню спеку?


Навіщо потрібна сонцезахисна плівка на вікнах? ★Чи захистить вона від літньої спеки? ✔ Всі переваги сонцезахисного тонування ✔Як поклеїти сонцезахисну


Літня спека і сонячне випромінювання шкідливо впливають на людський організм. Пекучі промені переслідують на вулиці, в офісі і навіть вдома. Щоб вберегти себе від шкідливого впливу ультрафіолету, можна поклеїти вікна спеціальною сонцезахисною плівкою, купити яку краще від перевірених брендів.

Таке сонцезахисне покриття абсолютно не обмежує огляд вулиці, приховуючи вас від цікавих очей перехожих. Крім того, плівка підвищує теплоізоляцію будівлі, зміцнює саме скло, захищає від травматизму в разі пошкодження скляної поверхні.


Солнцезащитные пленки что это и чем помогут в жару
 

Це далеко не всі переваги сонцезахисного тонування. Але чи варто воно своїх грошей? Про всі плюси і нюанси покриття далі в статті.

Особливості сонцезахисних плівок

Подібна плівка від сонця напівпрозора. Вона відображає видиме світло, але затримує шкідливе ультрафіолетове випромінювання. Завдяки цьому, створюється захист від вицвітання меблів, інтер'єру, немає шкідливого впливу УФ-променів на організм людини.

Ось ще кілька плюсів сонцезахисних плівок:

  • підвищують міцність скла – при випадковому розбиванні, уламки залишаться на плівковій поверхні;

  • приховують приміщення від цікавих очей вдень - сусіди з будинку навпроти вас не бачать, а ви повністю зберігаєте огляд;

  • захищають від шкоди сонця - плівка відображає до 99% ультрафіолету і до 80% інфрачервоних променів.

Щоб використовувати ці якості сонцезахисного покриття по максимуму, потрібно правильно встановити плівку на скло. Професіонали виконують монтаж на вищому рівні, але вам самим потрібно знати, який результат вийде від тієї чи іншої інсталяції.

Сонцезахисна плівка для дерев'яних вікон та склопакетів

Отже, сонцезахисні плівки встановлюються трьома способами:

  1. На внутрішню сторону зовнішнього скла. Якщо мова йде про склопакети, то подібний монтаж можливий тільки на етапі виготовлення продукту. Зі старими дерев'яними вікнами, які розкручуються, все простіше - плівка легко клеїться на перше скло зсередини. Подібний монтаж захистить приміщення від перегріву: плівка відобразить до 80% сонячного тепла. При цьому, тонування не перешкодить проникненню в кімнату денного світла.
  2. На зовнішнє скло, що виходить в кімнату. Такий спосіб установки створить приємну прохолоду влітку і збереже тепло всередині кімнати зимою. Вибираючи цей монтаж, зверніть увагу на саму плівку. Її світлопропускна здатність має бути не нижче 30%, щоб навіть при похмурій погоді в кімнаті було достатньо світла, а склопакет при цьому надмірно не перегрівався. Важлива деталь: зсередини приміщення не можна клеїти сонцезахисну плівку, якщо склопакет енергозберігаючий (має додаткове енергозберігаюче покриття або наповнений газом).
  3. На зовнішнє скло з боку вулиці. Для цієї мети підбирається спеціальна сонцезахисна плівка для зовнішньої установки (екстер'єрна). При використанні екстер'єрних плівок, покриття клеїться на зовнішню сторону скла з боку вулиці. Це найефективніший варіант монтажа, який затримує 80% сонячної спеки. Єдиний недолік - обмежений термін служби такої плівки.

Сонцезахисну плівку купити варто не лише для порятунку від літньої спеки, а й у якості «помічника» кондиціонеру. З таким тонуванням досягається максимальне енергозбереження, зменшується навантаження на кондиціонер, що в свою чергу, економить сімейний бюджет.



Схожі матеріали:
👁 1508
Категорія: Прес-реліз
Теги: сонцезахисна плівка купити, літо, спека, Сонцезахисна плівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ