Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.01.2018

Спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій Гребінківської міської ради


Надано дозволи жителям міста Гребінка на підключення домоволодінь до вуличного водогону


22 січня відбулося спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та постійних комісій. На порядок денний виконкому було винесено 21 питання.

На засіданні виконкому заслухано звіти: про виконання плану роботи виконавчого комітету за 2017 рік та затверджено план роботи виконкому на 2018 рік; про роботу громадської комісії з житлових питань при виконкомі міської ради за 2017 рік та затверджено план роботи комісії на 2018 рік.

Також, затверджено список громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі; затверджено списки працівників виробничого підрозділу «Гребінківська дистанція колії» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця», взятих на облік за місцем роботи для одержання житла;зареєстровано Колективний договір між адміністрацією та  трудовим колективом Гребінківської міської ради на 2018-2020 роки; зареєстровано Колективну угоду між відділом освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради і районним  комітетом профспілки працівників освіти Гребінківського району  на 2018-2022 роки, зареєстровано зміни та доповнення до колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом виробничого підрозділу «Гребінківська дистанція колії» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» на 2002-2018 роки.

Розглянуто питання про підсумки роботи із зверненнями громадян за 2017 рік  та затверджено графіки прийому громадян міським головою, заступниками міського голови, секретарем міської ради та секретарем виконкому.

Створено та затверджено склад комплексної  робочої групи з питань забезпечення надійності та безпеки експлуатації об'єктів соціальної інфраструктури Гребінківської міської ради. Затверджено план спортивно-масової роботи Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи Гребінківської міської ради на 2018 рік та норми витрат на харчування з розрахунку на одну добу для учнів та тренерів Гребінківської  дитячо-юнацької спортивної школи Гребінківської  міської ради на 2018 рік.

Надано дозволи жителям міста Гребінка на підключення домоволодінь до вуличного водогону, дозволи на переоформлення особових рахунків, дозвіл на дарування квартири; погоджено перелік об’єктів, на яких  засуджені відбуватимуть громадські роботи.

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Схожі матеріали:
👁 932
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: засідання, міська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ