Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.03.2019

Співпраця з Корпусом миру


Фінансування діяльності Корпусу миру США забезпечується за рахунок податків, сплачених громадянами США


20 березня 2019 року відбулася знакова подія, зустріч з керівником проекту «Молодіжний розвиток», регіональним менеджером Корпусу Миру США в Україні Наталією Биковою. На якій обговорено напрямки діяльності з волонтером Корпусу миру, який буде працювати у Гребінківському районі при відділі освіти, молоді та спорту.

Попередньо була подана заявка на дворічну співпрацю з американським волонтером у рамках проекту «Молодіжний розвиток». Про це на своїй сторінці Facebook повідомила начальник відділу освіти молоді та спорту Гребінківської РДА Наталія Носова.

Співпраця з Корпусом миру
 

Корпус миру США тісно співпрацює з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством регіональної політики України, Міністерством освіти і науки України, обласними та районними державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування, а також організаціями громадянського суспільства. Проекти Корпусу миру США в Україні зареєстровані в Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рудківська школа: математичне свято, присвячене Міжнародному дню числа ПІ


Співпраця з Корпусом миру
 

Фінансування діяльності Корпусу миру США здійснюється за рішенням Конгресу Сполучених Штатів з бюджету Федерального Уряду Сполучених Штатів і забезпечується за рахунок податків, сплачених громадянами США.

Маємо багато планів і впевнені в їх реалізації!

Співпраця з Корпусом миру


Схожі матеріали:
👁 746
Категорія: Шкільний екран
Теги: молодь, Корпус миру, освіта, співпраця, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ