Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2017

Спорт, освіта і культура – три кити розвиненого суспільства


Гуманітарний напрямок роботи для Тараса Кутового у пріоритеті після основного, аграрного


Спорт, освіта і культура – три кити розвиненого суспільства Гуманітарний напрямок роботи для Тараса Кутового у пріоритеті після основного, аграрного. Неодноразово він визначав ключову роль освіти та здорового дозвілля для підростаючого покоління, а отже логічно, що зосередив свою увагу також на цьому напрямку діяльності.

У Гребінківському районі та в самому райцентрі сприяв відновленню та ремонту будинків культури, як то у Мар’янівці, та шкіл.

Від початку заснування є партнером проведення тенісного турніру пам’яті гребінчанина, журналіста Євгена Дикого, які традиційно проводять до Дня міста у Гребінці. Сприяв в оздоровленні у літньому таборі дітей з родин АТОвців, в тому числі, малеча з гребінківських та пирятинських родин отримала змогу відпочити безкоштовно влітку 2015 року.

На Пирятинщині підтримав проведення фестивалю «Свіччине весілля» у Березовій Рудці, ще будучи депутатом наполягав на фінансуванні з Державного фонду регіонального розвитку необхідних для нормального функціонування об’єктів інфраструктури, як то будівництво полігону твердих відходів, ремонт басейну в місті тощо.

Виборцям з Лубенського району, наприклад з села Хитці Шеківської сільради, за сприяння Тараса Кутового встановили новий міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обдаровані молоді гребінчани отримуватимуть премії за здобутки у навчанні

Також на державному рівні відбулося вшанування уродження Лубенщини, поета-шістдесятника Василя Симоненка, який народився та виріс у Біївцях. Також з цією нагоди кожна бібліотека на території округу, а їх майже дві сотні, отримала в подарунок зібрання творів письменника.

Відповідно до постанови Верховної Ради пам’ять великого українця увічнили через випуск в обіг тематичного конверта і марки, а хата, де народився Василь Симоненко отримала статус музею і відповідно штатного співробітника, який опікується експозицією.

Схожі матеріали:
👁 1016
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківщина, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ