Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2017

Спростування інформації


Вказана інформація не відповідає дійсності та потребує спростування


Спростування інформації Сьогодні, 14.09.2017 року Ігор Гавриленко на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» зазначив, що судді Гребінківського районного суду Полтавської області нібито розповіли на сайті суду в соціальній мережі «Фейсбук» про переслідування судді Лариси Гольник головою Октябрського районного суду м. Полтава Струковим.

Однак, вказана інформація не відповідає дійсності та потребує спростування.

Прес-секретар Гребінківського районного суду Полтавської області систематично здійснює моніторинг судових новин України, зокрема, і на сайті газети «Закон і Бізнес», які дублює на сторінці суду у соціальній мережі «Фейсбук». Так, 11 вересня 2017 року було продубльовано новину із офіційного інтернет-сайту газети «Закон і Бізнес» про те, що НАЗК поскаржилося до ВРП на голову райсуду Полтави, й якій було повідомлено про те, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону головою Октябрського районного суду міста Полтави Олександра Струкова та інше (з текстом можна ознайомитися за посиланням: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013669248178.

При цьому, у пості було зазначено посилання на джерело інформації – ЗіБ, що, у свою чергу, опублікувало новину з посиланням на прес-службу НАЗК.

Звертаємо Вашу увагу, що вказана новина не містила жодної оцінки суддями Гребінківського районного суду Полтавської області дій жодного із суддів Октябрського районного суду м. Полтави. До того ж, різного роду новини на офіційному сайті суду і в соціальній мережі «Фейсбук» поширюються виключно прес-секретарем суду, а не суддями Гребінківського районного суду Полтавської області, окрім рубрик, які безпосередньо ведуть самі судді.

Гребінківський районний суд


Схожі матеріали:
👁 1292
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Суд, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ