Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.06.2019

Стабілізатори напруги - купити на "Стаб-Експерт"


Симісторный стабілізатор напруги Элекс Ампер У 12-1/40 v2.0 є найпривабливішим варіантом в плані функціональності


Напруга, що забезпечує безперебійну роботу устаткування, підключеного до електричної мережі, може бути не стабільною і відхилятися в досить широкому діапазоні. Це може стати причиною виходу з ладу пристроїв або виникнення інших проблем технічного характеру.

Вибравши сучасні стабілізатори напруги ось тут: http://stab.expert/ можна забезпечити електричні пристрої від стрибків в мережі та згладити будь-які імпульсні перешкоди. Особливо це важливо на великих виробничих об'єктах, де безперервно працює велика кількість потужних електронних пристроїв.
 

Стабілізатори напруги - купити на
 

Стабілізатори можуть бути підключені, як до одного пристрою, так і на усьому об'єкті. Це залежить від індивідуальних вимог і умов експлуатації промислового або побутового устаткування.

Види стабілізаторів напруги

Однофазні стабілізатори вибираються, якщо на об'єкті працюють електронні прилади, що не вимагають підключення трьох фаз. Інакше варто вибирати трифазний стабілізатор напруги. Водночас фахівці допускають установку трьох однофазних стабілізаторів, що дозволяє добитися належного рівня ефективності та заощадити бюджет за рахунок їх нижчої вартості.

Для вибору потужності, яку повинне мати стабілізуюче устаткування, необхідно розрахувати сумарну потужність, споживану електричними приладами, працюючими на об'єкті. Продуктивність стабілізатора повинна перевищувати цей показник, як мінімум на 30%.

Стабілізатор напруги "Элекс Ампер У 12-1/40 v2.0"

Симісторный стабілізатор напруги Элекс Ампер У 12-1/40 v2.0 є найпривабливішим варіантом в плані функціональності, якості і невисокої ціни.

Цей однофазний стабілізатор є відмінним варіантом у виборі стабілізатора напруги для будинку, оскільки відноситься до лінії "економ-класу". Ця модель оснащена потужною і тихою в роботі системою охолодження з мікропроцесорним управлінням. Конструкція приладу компактна і зручна в монтажі. Прилад розрахований на цілодобове використання. Теоретично прогнозований термін служби стабілізатора визначається строком до 12 років.

Основні переваги:
  • безшумний тороїдальний трансформатор
  • симісторні ключі
  • RMS- вимір вхідної напруги
  • аналізатор мережі та стану стабілізатора
  • дублюючий вихідний захист від перенапруження
  • мінімальний можливий час реакції на зміну вхідної напруги
  • високоякісні комплектуючі

Стабілізатори напруги - купити на
 

Відгуки покупців магазину "Стаб-експерт"

Павел Ш. з м. Марганець: "Це єдиний сайт, єдиний магазин, в якому пояснили досконально, від А до Я, входячи в моє положення.  Вирахували усю апаратуру у будинку та пришли до думки, що 9 кВт Елекс Ампер є найкращим для мене. Консультант Юрко — експерт по цьому товару. Магазин найкращий, повірте мені. Хлопці, раджу магазин Стаб-експерт, Елекс Ампер — дзвоніть експертам, по номерах телефонів, там Вам пояснять та розрахують апаратуру. Кваліфікація людей на вищому рівні. Дякую!"


Схожі матеріали:
👁 688
Категорія: Прес-реліз
Теги: Симісторный стабілізатор, однофазний стабілізатор, стабілізатор напруги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ