Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.10.2015

Стають відомі результати виборів міських голів на Полтавщині


Поступово стають відомі офіційні результати виборів міських голів на Полтавщині


Стають відомі результати виборів міських голів на ПолтавщиніПоступово стають відомі офіційні результати виборів міських голів на Полтавщині. Деякі кандидати продовжать своє головування на місцях, комусь же доведеться поступитися кріслом міського голови.

У Гадячі з перевагою у 414 голосів переміг Володимир Нестеренко, заступник діючого керівника міста. Станіслав Джусь із Глобиного залишився на своїй посаді. А от у Лохвиці головуватиме самовисуванець Віктор Радько, якого обрали з перевагою у 369 голосів.

Незміною буде влада у Лубнах та Миргороді – там перемогли Олександр Грицаєнко та Сергій Соломаха відповідно. Новий міський голова буде у Хоролі, проголосували містяни за Сергія Волошина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом опалювального періоду на Полтавщині забезпечено надання житлових субсидій

Цікава ситуація у Кобеляках. Там на зміну Олександру Ісупу, який був міським головою із 1998 року, прийшов інший Олександр. Фермер Олександра Копелець виграв на виборах із мінімальним відривом у 27 голосів!
 
www.ltava.poltava.ua


Схожі матеріали:
👁 1249
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, вибори 2015, вибори




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ