Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.06.2019

Стало відомо, що робити, якщо кондиціонери у потягу не працюють


ПАТ ”Укрзалізниця” буде повертати гроші, якщо у вагонах не працюватимуть кондиціонери


ПАТ ”Укрзалізниця” має повернути доплачені гроші за кондиціонер, якщо він не працюватиме після офіційної скарги.
 
Звісно ми намагаємось підготувати всі поїзди, які ми задіємо на літні перевезення проходять комісійну перевірку. Створюється комісія, фахівці відповідні дивляться, але звісно фірмові дещо кращої якості”, - розповів директор департаменту пасажирських перевезень ПАТ “Укрзалізниця” Олександр Красноштан.

В Україні додали нову функцію при купівлі квитків


Зазначається, що таку різницю пасажири помітили ще минулого року, і активно скаржились на погані умови в соціальних мережах. Найбільше нарікали на відсутність кондиціонерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названі п'ять помилок використання сонцезахисних кремів

В “Укрзалізниці” кажуть, кондиціонери є приблизно в половині вагонів, але за такий комфорт доведеться доплатити - приблизно 15% від вартості квитка. Але, якщо у вагоні кондиціонер не працюватиме, то ці гроші вам повернуть, щоправда, тільки після офіційної скарги.
 
В претензійному порядку. Тобто, пасажир залишає претензію, і претензійний відділ її розглядає, і в випадку підтвердження будуть здійснені відповідні виплати”, - уточнив Красноштан.


Схожі матеріали:
👁 659
Категорія: Актуально
Теги: квитки, кондиціонер, Потяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ