Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.12.2019

Стан правопорядку на території міста та району у період часу з 02 по 06 грудня


За минулий тиждень правоохоронцями складено 19 адміністративних протоколів


На території міста Гребінка та Гребінківського району у період з 02 по 06 грудня до чергової частини Гребінківського відділу поліції надійшло 43 заяв та повідомлень про злочини та пригоди, з них 4 кримінального характеру, а саме:
  • Крадіжка майна – 4 (ст. 185 ККУ);
За минулий тиждень правоохоронцями складено 19 адміністративних протоколів на правопорушників за різними статтями адміністративного кодексу, з них 9 за порушення водіями ПДР. Також працівниками зафіксовано 1 адміністративне порушення за перебування водія в стані алкогольного сп'яніння.
 

Стан правопорядку на території міста та району


Осіб, які вчинили карні діяння та адміністративні правопорушення буде покарано згідно чинного законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Профілактична бесіда з учнями Слободо - Петрівської загальноосвітньої школи

Також працівниками Гребінківського відділу поліції забезпечено цілодобове реагування на заяви та повідомлення від громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Нагадуємо, що телефон «102» є безкоштовним та працює цілодобово. У разі якщо Вам чи вашим близьким необхідна допомога, чи ви стали слідком вчинення правопорушень негайно повідомляйте про це поліцію.

Схожі матеріали:
👁 728
Категорія: Актуально
Теги: стан правопорядку, поліція, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ