Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.05.2020

Стан правопорядку у Гребінці та районі (з 15 по 22 травня 2020 р.)


За період з 15 по 22 травня 2020 року у Гребінківському відділі поліції зареєстровано 59 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.


За період з 15 по 22 травня 2020 року у Гребінківському відділі поліції зареєстровано 59 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень - 9.
Складено адміністративних протоколів всього - 46 з них по нагляду за дорожнім рухом припинено 26 порушень Правил дорожнього руху, допущені водіями.

Стан правопорядку у Гребінці та районі
 

За вказаний період на території Гребінківського району не зареєстровано жодної дорожньо-транспортної пригоди з ознаками механічного пошкодження автотранспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах поліція припинила незаконну діяльність у сфері грального бізнесу

Розкрито 10 кримінальних правопорушень.

Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів або порушення публічного порядку: (050) 405-32-02 (чергова частина Гребінківського ВП) або «102».

Гребінківський Відділ Поліції


Схожі матеріали:
👁 772
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, кримінальні правопорушення, дтп




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ