Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.08.2020

Стартували роботи з реконструкції ДНЗ у Піщаному й ДНЗ «Берізка» в Лубнах


Зміни в реалізації об’єктів, які відбулися впродовж минулого тижня


Щотижня в області моніторять стан використання коштів із Державного фонду регіонального розвитку, за які на Полтавщині реалізуються 14 проєктів. Відповідне доручення минулого тижня дав на апаратній нараді голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Про зміни в реалізації об’єктів, які відбулися впродовж минулого тижня, поінформувала т.в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації Олена Онупко.


Стартували роботи з реконструкції ДНЗ у Піщаному
 
 
«Сума, отримана областю із ДФРР нині не змінилися – 76,7 мільйона гривень із передбачених 129,7 мільйона гривень. Це становить 59 % від передбаченого обсягу на область. Зросли касові видатки до 36,3 мільйона гривень або до 47,2% від одержаних коштів. За тиждень пройшли касові видатки по об’єктах будівництва: по ДНЗ «Теремок» у Лохвиці – 1 мільйон гривень, по Мартинівській опорній школі – 900 тисяч гривень, – розповіла Олена Онупко. – Збільшилася сума за актами виконаних робіт. Нині вона складає 12,4 мільйона гривень, тобто 34,3% від касових видатків. За актами виконаних робіт було закрито роботи в сумі 713,6 тисячі гривень по об’єкту реконструкція спортзалу в Ромодані».

Олена Онупко додала, що за проєктом впровадження сучасних інформаційних технологій для створення безпечного середовища громади Кременчука 3 серпня оголошено тендер на закупівлю телекомунікаційного обладнання на суму 13,7 мільйона гривень. Планується оголошення тендеру на закупівлю системи оповіщення на 2,3 мільйона гривень.
 
«По реконструкції стадіону в Бутенках документи подані в ЦНАП для отримання дозволу на будівництво. Потім їх передали в ДАБІ в Києві, яка й має надати дозвіл. По реконструкції Мартинівської опорної школи ситуація подібна: документи спочатку направили в ЦНАП для отримання дозволу на будівництво, а потім передали в ДАБІ в Києві, – зазначила Олена Онупко. – Отримано дозвіл на початок робіт із реконструкції ДНЗ у Піщаному й ДНЗ «Берізка» в Лубнах. Роботи на об’єктах стартували».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери на Полтавщині намагалися захопити три агрогосподарства

Очільниця Департаменту додала, що змінилися й дані по Лубенській загальноосвітній школі №3.
 
«Тут отримано дозвіл на будівництво. Роботи почалися. Нині відбувається оббивка фасаду. Відсьогодні стартує демонтаж покрівлі, – сказала Олена Онупко. – Минулого тижня документи подали до ЦНАПУ на отримання дозволу на початок реконструкції Миргородської ЗОШ №9. Очікуємо, що всередині тижня він буде наданий».

Олена Онупко розповіла, що дані моніторингу змінюються щотижня. Відповідальні структурні підрозділи надалі продовжать моніторинг і вноситимуть відповідні дані до таблиць.

Схожі матеріали:
👁 404
Категорія: Актуально
Теги: ДНЗ, реконструкція ДНЗ, Лубни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ