Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.10.2020

Стратегічне планування в бізнесі


Навіщо потрібне стратегічне планування


Світ постійно змінюється, тому, щоб досягти успіху в новій справі, недостатньо мати свіжу ідею. Треба розробити конкретний план по досягненню цілей. Комплексне стратегічне планування допоможе в цьому.
 

стратегічне планування
 

Що таке стратегічне планування

Під час ведення основної діяльності керівному складу підприємства треба постійно складати тактичні та стратегічні плани, контролювати їх втілення. Тактика – короткостроковий план на найближчу перспективу. Стратегія – довготривалий план, який не має протистояти тактиці.

Коли ви ставите перед собою цілі, треба розуміти, як їх досягати. Вони повинні бути:

  • строковими – обмеженими в часі, ви повинні розуміти, коли ця ціль буде втілена;
  • вимірюваними – ціль повинна виражатися в конкретній формі, яку можна виміряти, щоб оцінити ефективність діяльності;
  • конкретними – створюючи план на довготривалу перспективу, треба конкретно розписати його по пунктах;
  • досяжними – треба ставити перед собою ті цілі, які ви реально можете втілити.

Якщо ви ставите перед собою кілька важливих цілей, вони повинні бути взаємно підтримуючими. Тобто досягнення однієї з них сприятиме досягненню інших. Вони не повинні суперечити одна одній.

Це складна задача, яка під силу професіоналам зі стратегічного планування. Роботи з конкретним клієнтом проводяться з урахуванням тенденції масової діджиталізації суспільства. Ми поступово переходимо в цифровий світ, до цього треба відноситися з порозумінням, гнучко підлаштовуючись під умови, що постійно змінюються.

Навіщо потрібне стратегічне планування

Створення на поступове виконання стратегічних планів має велике значення при формуванні маркетингової, рекламної кампанії для розвитку вашого бізнесу. Ви повинні розуміти, для чого це робите, які цілі переслідуєте, що вам дасть їх досягнення. Більшість керівників вищої ланки не можуть комплексно оцінювати результати поточної діяльності та ставити перед собою нові амбіційні цілі. Саме тому їм потрібна допомога експертів.



Схожі матеріали:
👁 410
Категорія: Прес-реліз
Теги: Стратегічне планування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ