Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.08.2019

Стрейч плівка від виробника «Ферро-Ника»


Стрейч з вторинної сировини виготовляється з поліетиленових відходів, які піддаються переплавлянню


Прозора стрейч плівка широко застосовується для пакування різних товарів і палет, є незамінним компонентом на складі.Пакувальна плівка може використовуватися як для ручного намотування, так і із застосуванням спеціальних диспенсерів, що прискорює роботу.

Головною особливістю є її розтяжність, яка досягає 250-300% після чого вона повертається в початковий стан. За рахунок цієї властивості з її допомогою можна міцно і надійно стягувати вантажі або товари, не побоюючись їх ушкодження або намокання під час транспортування.

Також нема потреби додатково прикріплювати плівку чим-небудь до товару. Вона стійка до розривів і ушкоджень, а завдяки прозорості можна переглядати упакований вміст. Придбати стрейч плівку від виробника виробництва ООО «Ферро-Ника» ви можете завітавши на сайт ferronika.com.ua


Стрейч плівка
 

Стрейч плівка для ручного пакування

На ціну плівки з поліетилену впливає сировина, яка використовувалася при її виготовленні. Ціна вторинної стрейч плівки вигідно відрізняється від первинної.

Стрейч з вторинної сировини виготовляється з поліетиленових відходів, які піддаються переплавлянню. Цей процес можна умовно порівняти з виробництвом паперу з макулатури. У багатьох випадках рішення купити вторинну замість первинної може бути виправдане, оскільки за своїми механічними властивостями вона не поступається. Проте слід врахувати, що виготовлення вторинної стрейч плівки ніяк не регламентоване Гостом, а різниця в товщині може досягати 65-70%. Також вона може мати жовтий відтінок і особливий солодкий запах.

Проте низька ціна часто перекриває ці недоліки.

Стрейч плівка для ручного пакування чорна

Широко застосовується для пакування вантажів і товарів, де бажано або необхідно приховати вміст.

Вона має еластичну фактуру, що дає можливість надійно фіксувати вантажі, а при використанні багатошарового намотування додатково забезпечує міцність, захищає від дощу, опадів, гарантує відсутність подряпин.

Додатковою перевагою чорної плівки стрейч, від виробника виробництва ООО «Ферро-Ника», для ручного пакування є захист вантажу від ультрафіолетових променів, що дуже актуально при тривалому транспортуванні. Стрейч чорного кольору також захищає вантаж від сторонніх очей, адже його не можна оглянути без розпаковування, а це у свою чергу запобігати можливим розкраданню цінного товару.

Схожі матеріали:
👁 641
Категорія: Прес-реліз
Теги: Пакувальна плівка, Стрейч плівка, пакувальні матеріали, скотч




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ