Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.10.2019

Стрічка пакувальна поліпропіленова


Застосування пакувальної поліпропіленової стрічки


Володіючи відмінними механічними характеристиками, в поєднанні з низькою ціною, поліпропіленова стрічка пакувальна є найпростішим і поширеним обв'язувальним пакувальним матеріалом.


Стрічка пакувальна поліпропіленова


Стрепінг стрічка застосовується на виробничих і транспортних підприємствах при виробництві пакувальних операцій з товаром вимагає:

- додаткову упаковку (това в ящиках, коробках, будматеріали, побутова техніка);
- поярусне штабелювання для ефективності використання складських площ;
- зв'язка і укладання матеріалів в пачки;
- стабілізації та рівномірного розподілу навантаження на піддоні (дозволяє забезпечити жорстке зчеплення (коробів, тюків) з піддоном;
- додаткове надання жорсткості упаковці.

Переваги та гідності упаковки поліпропіленовою стрічкою.
  • високі характеристики на міцність (до 500 кг);
  • малу питому вагу;
  • висока швидкість пакування;
  • не виділяє шкідливих речовин;
  • відсутність виникнення іржі, не залишає слідів на продукції;
  • економічність - низька ціна стреппінг стрічки.
Упаковка поліпропіленової стрічкою застосовна незалежно від маси і розмірів товару. Надає товару надійність і безпеку при транспортуванні, проста в застосуванні, альтернативна заміна металевій стрічці. Працювати зі стрічкою зручно і просто, стрічка огинає товар, натягується і фіксується скобою або зварюванням, зберігає рівномірний розподіл навантаження і забезпечує стабільне закріплення товару при штабелюванні. Дуже важливо не перевищувати дозволену виробником навантаження на розрив на стрічку. Поліпропіленова обв'язувальна стрічка використовується в основному для упаковки вантажів з розподілом навантаження на стрічку до 450 кг.

Застосування пакувальної поліпропіленової стрічки сприяє дбайливому переміщенню товару від виробника до споживача.

При виборі поліпропіленової стрічки для упаковки важливим критерієм є здатність стрічки перешкодити розривні навантаженні.

Розривне навантаження стрічки залежить від товщини і ширини стрічки, вірний підбір стрічки і спосіб упаковки дозволяють домогтися надійного і безпечного кріплення товару для подальшого транспортування.

Наявність розривної машини в складі дозволяє контролювати якісні характеристики виробленої стрічки на розрив, нерідко виробники поліпропіленової стрічки упускають цей момент.

Якщо у Вас виникло бажання купити пакувальну поліпропіленову стрічку, то просимо вас зайти в інтернет-магазин «Liderpak» та зв'язатися будь-яким зручним способом з фахівцями компанії.
 

Схожі матеріали:
👁 532
Категорія: Прес-реліз
Теги: поліпропіленова стрічка, поліпропіленової стрічки для упаков




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ