Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.10.2021

Створено надлегкий електричний вертоліт OskarRDA з сімома хвостовими гвинтами


Вертоліт виділяє з ряду подібних його компактність і низька собівартість


Ідеальне рульове управління за рахунок 7 хвостових гвинтів зручніше, ніж в стандартних вертольотах з традиційним приводним гвинтом. Вертоліт зможе виконувати безліч дрібних автоматизованих завдань і стане помічником для багатьох професій.

Створено надлегкий електричний вертоліт OskarRDA
 

Вертоліт виділяє з ряду подібних його компактність і низька собівартість. Багато оглядачів заявляють, що кожен з семи хвостових роторів самостійно приходить в дію за рахунок окремих електродвигунів. Вертольоту потрібно всього лише 4 таких двигуна з 45-сантиметровими гвинтами. Це потрібно для забезпечення нормальної тяги, яка зіставляється з тяговим зусиллям стандартного карданного валу.

Додаткові деталі безпеки зроблять посадку вертольота м'якшою і дозволять спуститися на землю, навіть після відмови двигуна. Надлегкий комплект Mosquito Air в основі вертольота, перетворив його повністю в електричний за рахунок двотактного безщіткового двигуна EMRAX 228 потужністю 109 кВт.

У разі якщо вертоліт зависне, заряду його акумулятора вистачить на 22 хвилини і для цього буде потрібно 21 кВт потужності. Це означає, що в разі аварійної ситуації, у пілота буде можливість і час безпечно приземлитися. Для нормального польоту зі швидкістю 20 км / год вертольоту потрібно 17 кВт потужності, тому зарядки вистачить на 27 хвилин.

Створено надлегкий електричний вертоліт OskarRDA
 

Це змушує розробників проекту модернізувати надалі свою розробку. Вертоліт розрахований на одного пілота, примітно, що для посадки вертольота цього типу не потрібно спеціальних платформ для посадки. Він може приземлитися навіть на дахах або звичайних рівних територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: AIR ONE - двомісний літаючий автомобіль eVTOL для приватного використання

«Вертоліт зможе допомогти в багатьох професіях. Починаючи від медиків і закінчуючи розвідкою, адже гелікоптер складно побачити радарами. Ми намагаємося зробити його корисним для всіх»- кажуть творці проекту.

Схожі матеріали:
👁 445
Категорія: Технології
Теги: вертоліт, Літальний апарат, Гелікоптер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ