Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.04.2018

Суспільне продовжує #Звіти_наживо. На черзі — очільники департаментів культури


20 квітня відбудеться #Звіти_наживо суспільного мовника у Полтавській області - телеканалу «Лтава»


Суспільне продовжує #Звіти_наживо. На черзі — очільники департаментів культури Уже цієї п’ятниці, 20 квітня, о 19:20 відбудеться у прямому ефірі #Звіти_наживо суспільного мовника у Полтавській області - телеканалу «Лтава».

Протягом 52 хвилин Валентина Вождаєнко звітуватиме про результати роботи департаменту культури і туризму Полтавської ОДА за 2017 рік та відповість на запитання громадян та журналістів.

Під час прямого ефіру пані Вождаєнко озвучить вирішені та нагальні проблеми сфери, виконані (та невиконані) обіцянки, відзвітує про витрати бюджетних коштів за минулий рік, представить обласні програми розвитку культури, визначить завдання і пріоритети культурного розвитку районів, поділиться планами на 2018-й.

Одне із ключових питань #Звітів_наживо:  перспективи функціонування закладів культури в умовах децентралізації. Нагадаємо, що децентралізація – це процес передачі значних повноважень та бюджетних коштів від державних органів влади органам місцевого самоврядування таким чином, щоб якомога більше повноважень отримали ті органи, які найближче знаходяться до місцевої громади.
 
«Культура, зазвичай, позбавлена такої пильної уваги, як, наприклад економіка, а фінансувалася традиційно за залишковим принципом. Але. Культура єднає, визначає цінності суспільства, стимулює громадян до участі у суспільному житті, сприяє розвитку туризму та впливає на економіку, а отже й рівень нашого життя. Культура це те, що перетворює нас із групи споживачів продовольчих товарів, об'єднаних певною територією на народ. Важливість цієї сфери життя важко переоцінити”, — зазначила продюсерка філії Ольга Журавльова.

Поставити своє питання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Вождаєнкота протягом прямого ефіру за телефоном студії (0532) 60-22-01.

 #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО. Він покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новій сітці телеканалу “ЛТАВА” додалися документальні фільми, серіали і мультфільми

Нагадаємо, такі інтерактивні звіти заплановані щомісяця до кінця року за актуальними на цей час темами:
 
Березень — мери/голови ОДА (за минулий рік)
Квітень — департаменти культури
Травень — організація оздоровлення дітей
Червень — ремонт доріг
Липень — голови ОТГ, мери малих міст
Серпень — реформа освіти
Вересень — медична реформа
Жовтень — початок опалювального сезону
Листопад — бюджети міст
Грудень — звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.


20 квітня відбудеться #Звіти_наживо суспільного мовника


Схожі матеріали:
👁 1038
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: лтава, Звіт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ