Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.01.2016

Святий Миколай завітав у Сербинівську школу


Миколай прийшов не сам, а зі своїми помічниками


Святий Миколай завітав у Сербинівську школуДень святого Миколая- це день святкування та вшанування пам'яті Святого Миколая у католиків та православних 19 грудня. В Україні, за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у диво.

У ніч перед Миколаєм усі мають бути щасливими. І. ті, хто робить подарунки, і ті, хто їх отримує.

З давніх-давен до Дня святого Миколая пекли печиво, варили пиво, запрошували музик, скликали друзів. І, звичайно ж, чекали найголовнішого нічного гостя - Миколая-Чудотворця - запалювали свічки, читали молитви... Кажуть, Миколай цілий день напередодні свята працює - випікає зірочки в дарунок дітям. Однак вони, потрапляючи до мішка святого, стають схожими на нього.

День святого Миколая, або як його ще називають -"Миколайчик"- це найрадісніше свято для дітей і, навіть, для дорослих. Всі діти , котрі вірять в Святого Миколая, ведуть себе чемно, тому що знають, що він дарує подарунки лише вихованим діткам, а неслухняним кладе під подушку різку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТОВ агрофірма "Куйбишево" та новорічні вітання учнівської адміністрації

Святий Миколай прийшов і в Сербинівську загальноосвітню школу, щастя й радість приніс. Разом з янголятками (учнями нашої школи) він привітав всіх зі святом, загадував загадки та запитував про всі хороші вчинки, щоб дізнатися, чи ми заслуговуємо на подарунки. Молодші школярі хвалилися своїми успіхами в навчанні, чемністю, послухом батьків та старших. А старші подумки підбивали підсумки навчальних досягнень.

Миколай прийшов не сам, а зі своїми помічниками : сільським головою - Сергієнком В. М. та з директором СТОВ "Сербинівське" - Гейко І.В., які також привітали дітей зі святом. Звісно ж вони прийшли не з пустими руками, а з подарунками:

Учні школи показують хороші результати у спортивних змаганнях і тому, щоб ми досягали ще більших успіхів, Сергієнко Володимир Миколайович подарував нам тенісний стіл і м'ячі.

Також, щоб учні були слухнянішими, чемнішими і ще краще навчалися, Гейко Інна Вікторівна подарувала їм сучасний принтер "Сапоп".

Свято Святого Миколая завжди було, є і буде одним із найулюбленіших длядітлахів ідорослих.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1037
Категорія: Шкільний екран
Теги: Святий Миколай, школа, Миколай




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ