Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.12.2017

Святкування Дня місцевого самоврядування на Гребінківщині


Керівники міста та району нагородили кращих працівників до Дня місцевого самоврядування спільними Грамотами


Святкування Дня місцевого самоврядування на Гребінківщині7 грудня у залі засідань Гребінківської районної ради зібралися всі, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Цього дня в країні відзначається День місцевого самоврядування. У багатолюдному залі перед присутніми виступили керівники району та міста: В.М. Зінченко, В.В. Роспопов, В.І. Колісніченко. Голова районної ради В. М.Зінченко перед початком урочистостей привітав виконуючого обов'язки старости Мар'янівської громади Івана Петровича Малярика з днем народження.

Валерій Миколайович подякував депутатському корпусу, апарату районної ради та об'єднаної територіальної громади, бухгалтерам, землевпорядникам, сільським головам та секретарям за плідну роботу. Люди довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Така влада і є справді народною.

Валерій Миколайович висловив сподівання, що День місцевого самоврядування стане справжнім орієнтиром і європейським святом.

До привітань приєднався і голова райдержадміністрації В.В. Роспопов та зауважив, що майбутнє держави неможливе без органів місцевого самоврядування, вони є правовою основою в процесі перебудови сучасної моделі місцевого самоврядування в Україні.

Голова об'єднаної територіальної громади В. І. Колісніченко вже більше 20 років працює в органах місцевого самоврядування і пригадав різні часи в історії нашої держави.

"Зараз наступив той час, коли можна себе реалізувати, втілити в життя багато проектів з розвитку місцевих громад", - зауважив Віталій Іванович.

Міський голова закликав народних обранців змінити Гребінку на краще та подякував народним депутатам, які змогли спрямувати кошти у глибинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині відзначили День Збройних Сил України

Керівники міста та району нагородили кращих працівників до Дня місцевого самоврядування спільними Грамотами. Серед кращих: Л.М.Юрковська, Н.Л.Стельмах, Р.В.Ніколаєнко, Л.В.Колісніченко, А.В.Супрунова, Л.В.Цапенко, Т.Ф.Лазоренко, Ю.М.Сотченко, Г.М.Плис, В.М.Лисогор, В.В.Лученко.

Подарунком для присутніх став концерт аматорів сцени. Вихованці дитячої музичної школи Валерія Тарасенко та Олег Гумбіс заспівали для дорослих дитячих пісень та зірвали оплески глядацької зали Щиро аплодували присутні під час виступів Вячеслава Романова, Інни Шапошник, Олександри Верхольот, Віталіни Довбиш. Після отриманих позитивних емоцій представники місцевого самоврядування ще з більшим ентузіазмом будуть працювати на благо людей...
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 897
Категорія: Прес-реліз
Теги: святкування, День місцевого самоврядування, Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ