Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2018

Святкування Дня рятівника


Професія «Рятівник» - одна із найнебезпечніших і, водночас, найпрестижніших у світі


Святкування Дня рятівникаВ рамках святкування Дня рятівника 18 вересня 2018 року Гребінківською районною філією Полтавського обласного центру зайнятості на базі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 спільно з Гребінківським районним сектором ДСНС України в Полтавській області та учнями 9-их класів проведено шкільний спортивно-профорієнтаційний груповий захід «Зустріч із ПРОФЕСІЄЮ», та громадську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!».

Професія «РЯТІВНИК» - одна із найнебезпечніших і, водночас, найпрестижніших у світі. Професія «РЯТІВНИК» з’явилася давно, але вона не була виділена в окрему спеціальність і їй не вчили в окремих закладах. Необхідність в даній професії виникла у зв’язку із стійкою тенденцією зростання кількості та маштабів надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру. Одна з найцікавіших і мужніх професій. Рятівники першими виїжджають на місце незвичайних пригод. Для них недостатньо однієї фізичної міцності, мужності духу, спеціальної підготовки, рішучості й сміливості. Рятівник повинен ще й дуже любити людей.

Учні віршами та піснями презентували роботу рятівників, які несуть службу в різних підрозділах ДСНС: гірські рятівники, оператор служби екстренної медичної допомоги, собаківник (кінолог), пожежні, медичні працівники швидкої допомоги, водолази та піротехніки.

Начальник Гребінківського районного сектору ДСНС України в Полтавській області Анатолій Сидоренко розповів учням про навчальні заклади, де навчаються студенти та курсанти з різних спеціальностей та умови вступу до них, наголосив, що це не тільки екзамени з предметів, а і детальне медичне обстеження, а також добра фізична підготовка. Учні, які виявлять бажання навчатися та служити у відділенні ДСНС в м. Гребінка, можуть звертатися за направленням на вступ за державним замовленням у січні 2019 року до Гребінківського районного сектору ДСНС України в Полтавській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підвищeння кваліфікаціі для вчитeлів НУШ 2019-2020 н.р. Грeбінківщини

Захід пройшов у дружній та цікавій атмосфері. На подвір’ї школи був присутній і пожежний автомобіль. Провідний інспектор Гребінківського сектору ДСНС України в Полтавській області Артем Довгаленко детально розповів та презентував новий пожежний автомобіль АЦ-4-60(53090) Учні мали змогу все роздивитися, посидіти у ній, а також сфотографуватися.

Велика подяка за допомогу у проведені заходу учителям школи Малашті Оксані Олександрівні, Богуш Тетяні Миколаївні, працівникам ДСНС України в Полтавській області Сидоренку Анатолію, Довгаленку Артему та Гаврику Євгенію і особливо учням - ВИ НАЙКРАЩІ.

Подорож у Світ професій продовжується, адже у світі ще стільки цікавого та пізнавального.
 

 

Святкування Дня рятівника

 

Святкування Дня рятівника

 

Святкування Дня рятівника

 

Святкування Дня рятівника

 

Святкування Дня рятівника

 

Святкування Дня рятівника

 

Святкування Дня рятівника
 

Гребінківська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості


Схожі матеріали:
👁 1003
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, День рятівника, святкування, Гребінка, пожежник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ