Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.07.2017

Свято дитинства


Діти - це наше багатство, наша гордість, радість і надія


Свято дитинстваКраїна дитинства - незабутня пора, найкраща пора дитячих мрій та сподівань, країна безтурботних веселих сонячних днів, ігор та забав з друзями-ровесниками. Мабуть кожен з нас згадує своє дитинство, як найкращі роки свого життя. А тому наш обов'язок подарувати дітям свято їхнього дитинства.

Останніми роками в селі Олексіївка вже стало традицією на початку літа влаштовувати свято для дітлахів, так би мовити Свято їхнього дитинства, коли в сільському будинку культури збирається багато дітей, від найменших до найстарших. На такому святі хлопчики і дівчатка розказують вірші, байки, гуморески, співають пісні та грають ролі у невеличких театральних сценках.

Так і цього року на початку літа в Олексіївському будинку культури було проведено Свято дитинства, в якому взяли участь дітлахи різних вікових категорій.

На святі лунали вірші про дружбу, взаємодопомогу, веселощі та сміх. Діти співали веселих пісень та раділи теплій порі літа. А один з найменших учасників дійства Ваня Хулолій розповів цікаву байку Павла Глазового, яка викликала щирий сміх не тільки у дітей, а, навіть, у дорослих

Також на радість всім до дітей на свято завітала Маша із мультфільму "Мпша та ведмідь". Вона провела невеличкі розважальні конкруси то загадки, де кожен із дітей зміг показати свою спритність, вміння та знання А що ж то було б за свято без солодких смачних призів та подарунків, які отримали діти за активну участь?!

Школярі показали цікаву виставу під назвою "Лисиця та їжак", в якій молодші дітки змогли насправді побачити своїх казкових героїв, та переконатись, що добро завжди перемагає зло.

Ще діти мали змогу показати свої таланти, взявши участь у виставці малюнків, виконаних власноруч на тему "Різнокольорова країна дитинства". А також переглянули нові цікаві казки та оповідання із куточка сільської бібліотеки "Сузір'я вічного і святого - дитяча книга на Землі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Пізнавальна, розважальна, розвивальна та розважальна гра "Хто зверху?"

А завдячуємо тим, що наші діти разом виступають, співають, словом беруть активну участь у творчості, створюючи для себе романтичну веселу країну дитинства - завідуючому Олексіївським будинком культури Сінчук Галині Леонідівні та бібліотекару Олексіївської сільської бібліотеки Худолій Тетяні Іванівні. Спонсорську допомогу у проведенні свята надав директор "Олексіївське Агро" - Брик Василь Миколайович.

Діти - це наше багатство, наша гордість, радість і надія. Тож закликаємо всіх вас щоденно і щомиті зігрівати теплом і любов’ю ласкою та добром словом, ніжністю і турботою маленькі серця, щоб вони відчували свою важливість у цьому світі. Нехай у кожного з них на все життя залишиться своя найкраща незабутня і єдина Країна дитинства.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 2138
Категорія: Шкільний екран
Теги: Олексіївка, свято дитинства, свято, діти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ