Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.02.2013

Таджикам - ресторан, українцям - швидкісні поїзди


На Крюківському вагонобудівному заводі в Кременчуці почали складати вагони-ресторани


Таджикам - ресторан, українцям - швидкісні поїзди

На Крюківському вагонобудівному заводі в Кременчуці почали складати вагони-ресторани, які торік спроектували на підприємстві.

Один із таких вагонів відправлять на Таджицьку залізницю. Вагони полтавського виробництва подобаються партнерам, адже наші вагонобудівники застосовують нові матеріали й сучасні технології.

Вагон-ресторан створено у зручному й затишному дизайні, тут є обідня зала на сорок місць з кондиціонерами й телевізорами та міні-бар. Кухня обладнана новітньою побутовою технікою.
 
А в Україні незабаром планують ввести в експлуатацію швидкісні електропоїзди підвищеної комфортності вітчизняного виробництва. Їх також виготовляє Крюківський вагонобудівний завод. Нові потяги курсуватимуть за маршрутами Донецьк – Сімферополь, Харків – Сімферополь. Вони цілком можуть скласти конкуренцію корейським «Хюндаям», оскільки також мають експлуатаційну швидкість 160 км/год, яка в перспективі може бути збільшена до двохсот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконання Гребінківського районного бюджету за 2012 рік

Новий електропоїзд може перевозити 609 пасажирів, пристосований для перевезення людей в інвалідних візках. Крім того, він обладнаний спеціальною краш-системою, що здатна поглинати кінетичну енергію, – це дасть змогу уберегти пасажирів під час аварії.

У кременчуцького поїзда є ще кілька плюсів, яким зрадіють пасажири. У кожному вагоні встановлено потужний акумулятор, що підтримає працездатність обладнання в аварійних ситуаціях. Не загрожуватимуть пасажирам і ситуації, під час яких узимку у вагонах може бути відключене опалення. Годі й нагадувати про те, що у вагонах працюватиме швидкісний інтернет – нині це норма для поїздів такого класу.



Схожі матеріали:
👁 1286
Категорія: Актуально
Теги: аварія, Полтавщина, вагонобудівний завод, крюківський, вагон, ресторан




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ