Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2018

Талановита молодь Гребінківщини (ВІДЕО)


Зональний конкурс команд КВН (6 лютого м.Пирятин)


 Талановита молодь Гребінківщини Полтавський обласний огляд-конкурс команд КВН загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів щорічно проводиться з метою розвитку дитячого та молодіжного руху КВН в області, виявлення та підтримки юних обдарувань, їх цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля учнівської молоді.

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА висловлює слова вдячності колективу Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Лисенко М.А.)  за участь у зональному конкурсі команд КВН, який відбувся  6 лютого в місті Пирятині та за розвиток КВНівського руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №2: Пам'ятаємо славетного земляка...

Склад  команди «Люкс»: Шолох Олександр (6 кл.), Іванов Анатолій, Хорошко Олег, Пиж Марта (9 кл.), Ветушко Альона, Олексієнко Дмитро (10 кл.), Іванченко Анастасія, Савчукова Ольга, Цапенко Володимир (11 кл).

Команда  показала гідний рівень підготовки завдяки злагодженій і чіткій роботі педагогів.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 


 






Талановита молодь Гребінківщини


Талановита молодь Гребінківщини


Схожі матеріали:
👁 992
Категорія: Шкільний екран
Теги: пирятин, Гребінківщина, талановита молодь, квн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ