Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2015

Тарас Кутовий наполягатиме на особливому статусі Гадяча


Депутат сподівається, що цього разу спротиву з боку колег не буде


Тарас Кутовий наполягатиме на особливому статусі ГадячаАктив Гадяча звернувся до народного депутата України Тараса Кутового з проханням посприяти на рівні Верховної Ради з приводу надання райцентру статусу міста обласного значення. У листопаді 2013 року парламентарі підтримали проект постанови, поданий Кутовим. Відповідно до цього документу, відзначення 350-річчя Гадяча як гетьманської столиці відбулося на державному рівні

– Усі пам’ятають, як тяжко і незлагоджено тоді працювала Верховна Рада, як супротивилася голосуванню тодішня більшість від Партії регіонів, і як постанову довго не виносили на розгляд, бо на те не було політичної волі керівництва парламенту.

Не одразу вдалося домогтися підтримки і цього проекту. Але нам таки вдалося досягти перемоги, і одним з аргументів у моєму клопотанні перед профільним комітетом буде саме цей документ, – прокоментував Тарас Кутовий. – Таким чином, ми зробили перший крок — пошанували історичне минуле Гадяча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ощадбанк допоможе зустріти Великдень з гарним настроєм

Але ж ніщо не стоїть на місці, тому логічними будуть наступні рухи, спрямовані на розвиток територій, поліпшення соціального та економічного клімату. Саме таким кроком і стане надання місту нового статусу.

Депутат сподівається, що цього разу спротиву з боку колег не буде, і насамперед очікує солідарності у питанні долі Гадяча від народних обранців з Полтавщини. Бо саме в таких речах нескладно перевірити, хто і наскільки є патріотом рідної землі.

Схожі матеріали:
👁 888
Категорія: Актуально
Теги: Гадяч, депутат, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ