Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2014

Тарас Кутовий: “Поодинокі порушення на Полтавщині не здатні вплинути на загальний результат виборів в країні”


Всі повинні зрозуміти, що корупція померла в Києві і це повинно мультиплікуватися на всю Україну


Тарас Кутовий: “Поодинокі порушення на Полтавщині не здатні вплинути на загальний результат виборів в країні”

Дані екзит-полів щодо прогнозованої перемоги Петра Порошенка в першому турі була цілком очікуваною для його об'єднаної команди. Про це в ефірі Кременчуцького громадського телебачення заявив керівник Полтавського обласного штабу кандидата, народний депутат Тарас Кутовий.

 “Ми очікували на дещо інші цифри, але загалом результат не став для нас сюрпризом. Це дає надію на те, що результати, які оголосить ЦВК ми бачитимемо схожими на дані екзит-полу,” - зазначив Кутовий.

Коментуючи поодинокі порушення, які були зафіксовані протягом дня на Полтавщини керівник штабу наголосив, що в розрізі результатів в країні, ці випадки не зможуть вплинути на кінцевий підсумок.

Тарас Кутовий відзначив що перемога Віталія Кличка на виборах міського голови у Києві є логічним продовженням високих результатів Петра Порошенка під час президентського голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Национальный экзит-пол

 “Я думаю що це абсолютно очікувано, тому що такі рішенні лідерів такого масштабу мають бути вигнагороджені електрорально. Тим більше Віталій Володимирович був завжди найретинговішим політиком”

Коментуючи майбутні перетворення в державі, Тарас Кутовий висловив припущення, що їх втілення може початися саме з Києва, бо столиця є компактною територіальною одиницею, і її досвід буде значно зручніше розповсюджувати на всю країну.

 “Всі повинні зрозуміти, що корупція померла в Києві і це повинно мультиплікуватися на всю Україну. В програмах Віталія Кличка та Петра Порошенка якраз і сказано що корупція, це та умова яка не дає нам сьогодні розвиватися в державі,” - додав Тарас Кутовий.

 



Схожі матеріали:
👁 1405
Категорія: Актуально
Теги: україна, кличко, вибори, Київ, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 3

0
3 digitaleks   (26.05.2014)
Король умер, да здравствует король!


0
2 Степан   (26.05.2014)
Гарні слова Богатирьової переказав Шуфріч на Шустер Лайф "на майдане ШИНЫ ЕЩЕ НЕ РАЗОБРАНЫ"


0
1 Степан   (26.05.2014)
Цікаво, на скільки ж "посолодшили" від шоколаду та баксів Вітьок з Тарасиком))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ