Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.11.2017

Тарасівська школа: Підсумки тижня безпеки життєдіяльності в школі


З 23 по 27 жовтня проходив тиждень ОБЖ


Тарасівська школа: Підсумки тижня безпеки життєдіяльності в школіЖиття – головне, що є в людини. В Тарасівській школі приділяється велика увага охороні життя та здоров’я учнів.

Систематично проводяться інструктажі з техніки безпеки на дорозі під час руху з дому до школи, під час виконання робіт по прибиранню території школи та на клумбах, на уроках трудового навчання та фізичної культури.

На уроках з основ здоров’я проводяться практичні заняття, бесіди, інструктажі. Систематично проводяться практичні заняття з учнями початкових класів по переходу через дорогу по зебрі та в місцях, де її немає.

З 23 по 27 жовтня проходив тиждень ОБЖ. Вчителі поновили інструктажі з техніки безпеки, провели бесіди в класах з профілактики захворювань на грип та ГРВІ. В рамках тижня проведено екскурсію до районної служби ГУДСНС в Полтавській області.

Нас зустрів начальник районної служби Сидоренко Анатолій Миколайович, який розповів учням про специфіку своєї роботи, статистику пожеж по Гребінківському району, показав автомобілі, які є в їхньому розпорядженні, спорядження рятувальника.

Анатолій Миколайович звернув увагу дітей на техніку безпеки в повсякденному житті, розповів також, що працівники служби регулярно проходять навчання, здають певні нормативи, щоб бути завжди у формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: осінній місячник з благоустрою та поліпшення санітарного стану

Також він повідомив, що іноді діти «жартують», викликавши рятувальну службу, а в цей час хтось може дійсно потребувати допомоги. Також наголосив, що такі дзвінки відстежуються правоохоронними органами, і відповідальність за все несуть батьки.

Учні із задоволенням посиділи в спеціальних автомобілях, відчувши себе рятувальником.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

21 державна пожежно-рятувальна частина (м. Гребінка)

 

21 державна пожежно-рятувальна частина (м. Гребінка)

 

21 державна пожежно-рятувальна частина (м. Гребінка)

 

21 державна пожежно-рятувальна частина (м. Гребінка)

 

21 державна пожежно-рятувальна частина (м. Гребінка)

 

21 державна пожежно-рятувальна частина (м. Гребінка)


Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1026
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінка, пожежно-рятувальна частина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ