Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.06.2016

Тарасівська школа: пошук скарбів у оздоровчому таборі "Веселка"


8 червня тарасівський табір «Веселка» прожив не так як звичайний день


Тарасівська школа: пошук скарбів у оздоровчому таборі "Веселка"8 червня тарасівський табір «Веселка» прожив не так як звичайний день. Цей був день пошуків скарбів.

Вихованці поділилися на дві команди й виконували завдання двох етапів, різної складності. На першому етапі учні за допомогою підказок пересувались з одного місця призначення до іншого, а  на другому їм було запропоновано карту на англійській мові.

З цією картою діти довго блукали країною England , читаючи віршики та підказки англійською мовою. Не легкий й не малий шлях подолали діти, й здавалось ось кінцева зупинка директор Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Лисенко М.А. вручає скарби, але ж ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розважально-ігрова програма " Козацькі забави

Й тут діти знаходять ще одну підказку, розгадуючи її вихованці мчать до будівлі сільської ради, де на них чекають ще одні подарунки,  які вручає їм голова сільської ради Савченко С.М.

Адже завдяки  силам сільської  ради учні мають можливість насолоджуватись такою кількістю настільних ігор.















Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1060
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівська школа, табі, веселка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ