Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.06.2017

Тарасівська школа: Про початок роботи в дитячому оздоровчому таборі "ВЕСЕЛКА"


Перший день в таборі – це, насамперед , ознайомлення із режимом дня


Тарасівська школа: Про початок роботи в дитячому оздоровчому таборі "ВЕСЕЛКА"Вже літо, вже літо
Вітає нас красне,
І світить, і гріє
Нам сонечко ясне.

Цього року літо в школах розпочалось 29 травня відкриттям табірної зміни. Діти з нетерпінням чекали того дня, коли зможуть приходити в школу не на уроки, а щоб погуляти, погратись, порозважатись.
         
При Тарасівській школі вже багато років працює табір «Веселка», де учні відпочивають після закінчення навчального року.

І якщо для учнів – це відпочинок, то для вихователів табору – це продовження роботи з дітьми, але в іншому напрямку. Ми стараємось зробити дозвілля діток таким, щоб вони відпочивали із задоволенням, а також вчились дружити, дізнались щось нове про рідний край, своє село. Велику увагу приділяємо безпеці життя дітей: з дітьми та батьками проведено інструктажі з техніки безпеки, ознайомили всіх із графіком роботи табору та планом проведення екскурсій. Майже всі батьки застрахували життя дітей на час перебування в таборі. Ми вдячні батькам, що відгукнулись на прохання допомогти у харчуванні дітей, проплативши певну суму.
 
Ми надіємось, що відпочинок дітей цього року буде також змістовним і цікавим, а наші учні не тільки відпочинуть, але і дізнаються щось для себе нове, цікаве.

Перший день в таборі – це, насамперед , ознайомлення із режимом дня, щоденним графіком роботи, планом роботи на всю зміну, а також інструктажі з техніки безпеки.

Та найголовніше для учнів – це відкриття табірної зміни, якої вони так чекали.


Тарасівська школа: Про початок роботи в дитячому оздоровчому таборі "В
 

Наступного дня учнів чекали конкурс малюнка на асфальті, шашковий турнір та інші розваги.

Що ти знаєш про своє село та його односельців?» - під таким девізом продовжив свою роботу наш табір третього дня, 31 травня.

Учням нагадали про наших односельців – воїнів АТО, про героїв Небесної Сотні. В школі оформлені відповідні стенди, адже це наш обов’язок – виховувати наших дітей справжніми патріотами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будь сучасним! Читай українське!

При школі також існує Музей Хліба, де зібрано багато матеріалів про історію нашого села, героїв праці, ветеранів. Директор музею, Пісня Тетяна Іванівна, провела дітям змістовну, цікаву екскурсію.

 
Тарасівська школа: Про початок роботи в дитячому оздоровчому таборі "В
 

Хочеться вірити, що подібні заходи допоможуть нашим діткам рости хорошими людьми, патріотами своєї Батьківщини.

1червня – День захисту дітей. Цього дня ми завжди плануємо цікаві розваги для того, щоб діткам створити святковий настрій. Як і інші учні району, наші також побували в місті Гребінка, де для дітей були організовані, концерти, атракціони, розваги та багато іншого. До школи всі повернулись з хорошим настроєм та враженнями, якими діти ділились із батьками

 

Тарасівська школа: Про початок роботи в дитячому оздоровчому таборі "В

 

Тарасівська школа: Про початок роботи в дитячому оздоровчому таборі "В

 

Тарасівська школа: Про початок роботи в дитячому оздоровчому таборі "В


Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1056
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівка, веселка, табір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ