Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.01.2017

Тарасівська школа: Районний конкурс команд КВК серед середніх шкіл району


Команда Тарасівської школи «Посміхнись» складалася із учнів 8-11 класів


Тарасівська школа: Районний конкурс команд КВК серед середніх шкіл району26 січня 2017 року відбувся районний конкурс КВК серед середніх шкіл Гребінківського району. В цьому навчальному році участь у конкурсі брали  5 шкіл – дві сільські ( Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ст. і Овсюківська ЗОШ І-ІІІ  ст.)  і три школи міста Гребінки.

Темою КВК було «Шкільні традиції», і складалася гра з трьох конкурсів:  “Мініатюри на шкільну тематику», « Тріатлон», «Конкурс капітанів». Конкурс оцінювало компетентне журі і вперше не визначали переможців, а обирали кращих гравців до складу районної команди КВК.

Команда Тарасівської школи «Посміхнись» складалася із учнів 8-11 класів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Про отримання, використання та облік благодійних (добровільних) внесків

До її складу увійшли: Іванов Анатолій і Шпідько Дмитро (8 клас), Котінов Олександр (9клас), Іванченко Анастасія, Остапенко Марина, Савчукова Ольга, Швидченко Вадим (10 клас), Волик Яна і Ткаченко Тетяна (11 клас).

Члени команди  показали своє вміння дотепно жартувати, ставити і відповідати на цікаві запитання. Іванченко Анастасія увійшла до складу районної команди, яка буде захищати честь нашого району на зональних змаганнях 9 лютого в м. Лохвиці.








Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1031
Категорія: Шкільний екран
Теги: шкільний екран, Тарасівська ЗОШ, посміхнись, КВК




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ