Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.10.2017

Тарасівська школа: Вітання із днем Захисника Вітчизни та свято Покрови


Учні привітали із Днем захисника Вітчизни Козіна О. М., Дяченка С. О. та Охріменка С. П.


Тарасівська школа: Вітання із днем Захисника Вітчизни та свято Покрови14 жовтня віднедавна не тільки свято Покрови, а й державне свято – День захисника Вітчизни. З нагоди цього свята в Тарасівській школі заплановано ряд заходів.                         

На перерві із шкільного радіо прозвучали вітання з святом для чоловіків та учнів Тарасівської школи.

Адміністрація школи та шкільна адміністрація привітали з цим святом своїх односельчан, які віддавали борг Батьківщині в зоні АТО. Представники учнівської адміністрації відвідали та щиро привітали із Днем захисника Вітчизни Козіна Олега Миколайовича, Дяченка Сергія Олександровича та Охріменка Сергія Петровича.

Подякували їм за їхній патріотизм, відданість Батьківщині, побажали всіх благ. Також передали вітання Рустамову Аріфу Шабановичу та Трачуку Сергію Анатолійовичу, які на даний час знаходились у від’їзді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змагались юні козаки й козачки

Ми гордимось тим, що в нашому селі є люди, які не побоялись труднощів і показали свій патріотизм на ділі. На їхньому прикладі стараємось виховувати в учнів відданість своїй Батьківщині. Нехай Бог дарує їм здоров’я, щастя, добра, сімейного благополуччя і всього тільки найкращого.

 










Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1106
Категорія: Шкільний екран
Теги: Покрова, Тарасівка, школа, шкільний екран




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ