Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.12.2016

Тарасівська школа: Заходи на вшанування пам'яті жертвам Голодомору 1932-1933 років


В шкільному музеї історії хліба організовано виставку, присвячену подіям Голокосту


Тарасівська школа: Заходи на вшанування пам'яті жертвам Голодомору 1932-1933 років Пам’ять - нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок написано кривавим і чорним. Читаєш – і подумки здригаєшся від жаху. Особливо вражають сторінки, де смертельним шрифтом вкарбовано слова про голод.

На жаль, жертви Голодомору не завжди належним чином вшановані. Покоління ХХІ століття мають чітко усвідомлювати масштаби втрат, що поніс народ України, адже саме йому доведеться робити висновки на майбутнє.

І тому в Тарасівській школі було проведено ряд заходів на вшанування пам’яті жертвам Голодомору 1932-1933рр.

Класними керівниками проведено інформаційні хвилинки «Голодомор. Пам'ять наших сердець».

Учнями школи та працівниками СБК прибрано територію навколо пам’ятного знаку жертвам Голодомору. Голова Тарасівської сільської ради Савченко С.М. придбав усе необхідне для впорядкування пам'ятного знаку.

Учні вшанували загиблих в ті страшні роки хвилиною мовчання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почаївська школа: "День пам'яті жертв Голодомору"

В шкільному музеї історії хліба організовано виставку, присвячену подіям Голокосту «Непрощенний злочин» та проведено урок-реквієм «Геноцид українського народу», де зачитувались моторошні спогади очевидців тих подій, наводились жахливі факти тогочасного життя українського народу.

Ми просто зобов'язані назавжди увічнити у своїй пам'яті тих, хто став безневинною жертвою Голодомору. Ми повинні донести до світу, що штучні голодомори радянської епохи були нашим українським Голокостом.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 

 

 

 



 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 951
Категорія: Шкільний екран
Теги: Голокост, музеї історії хліба, шкільний екран, Тарасівська школа, геноцид




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ