Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.03.2018

Тарасівська школа: Зустріч з волонтером Кабушкою Олексієм Михайловичем


На пам’ять про відвідування школи гість залишив прапор, привезений ним із зони бойових дій


Зустріч з волонтером Кабушкою Олексієм МихайловичемВ Тарасівській школі велика увага приділяється патріотичному вихованню підростаючого покоління.

Нещодавно в школу завітав житель села, який зараз проживає в місті Полтава, член громадської організації «Громада України», волонтер, батько загиблого Героя Кабушка Олексій Михайлович та поетеса, журналіст Третяк Ніна.

Учні з цікавістю слухали розповідь Олексія Михайловича про його волонтерську діяльність, його погляд на події на сході нашої країни,  настрої простих людей та тих, що приходять на допомогу при найпершій потребі. Із скорботою на обличчях почули інформацію про загибель на сході сина Олексія  Михайловича Мирослава.

В 18 полтавській школі, де навчався Мирослав Олексійович, відкрито меморіальну дошку на честь Героя. На пам’ять про відвідування школи гість залишив прапор, привезений ним із зони бойових дій із підписами та подякою йому як волонтеру від учасників АТО.  Тепер цей прапор буде зберігатись у шкільному Музеї Хліба як цінний експонат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №1: Атестація педагогічних працівників(І (шкільний) етап)

З не меншою цікавістю учні слухали розповідь поетеси Ніни Третяк, її вірші, які вона написала про бажання людей жити в мирі, про дітей загиблих Героїв. Прочитала вірш, який присвятила саме Кабушці Олексію Михайловичу. Ніна Третяк подарувала школі свою останню збірку віршів.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа

 

Тарасівська школа


Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 974
Категорія: Шкільний екран
Теги: АТО, Кабушко, школа, Тарасівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ