Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2020

Телефони Huawei за кращими цінами в shop.kyivstar.ua


Телефони Huawei мають відмінний функціонал і виконані в сучасному стилі


Huawei Technologies - найбільша китайська компанія, що продає телекомунікаційне устаткування і послуги ось вже більше 30 років. Компанія має в розпорядженні 21 науково-дослідний центр і інвестує більше 10% свого щорічного доходу в розробки і дослідження.

Переваги і недоліки телефонів Huawei

Плюси:
 
- Безліч сервісних центрів
- Якісне складання апаратів
- Дизайн
- В смартфонах немає передвстановленого зайвого ПО, тільки Google сервіси

Мінуси:
 
- Неповна локалізація прошивки
- Низька автономність: у флагманських моделей максимальна місткість батареї складає 4500 мАч, у інших апаратів вона значно менша
 

Телефон Huawei


Телефони Huawei https://shop.kyivstar.ua/smartphones/brand-huawei мають відмінний функціонал і виконані в сучасному стилі. Ці пристрої підійдуть на роль помічника в щоденних справах і нададуть усі що треба сучасному користувачеві. Апарат оснащений якісним дисплеєм, має досить пам'яті для додатків і різних файлів, а так само надасть швидкий доступ до інтернету. Сучасні флагмани хуавей комплектуэться потужним процесором, об'ємним акумулятором, великим екраном і порадують кожного свого власника спритною роботою.

Такий телефон можна використати не лише для дзвінків і смс, а наприклад для читання і перегляду фільмів.

Huawei - це не просто китайська компанія, що наслідує тренди. Huawei сама задає тренди на сучасному ринку смартфонів і складає гідну конкуренцію гігантам індустрії. До речі, компанія Huawei представила новий смартфон.

Huawei представила новий смартфон

Китайська корпорація Huawei представила в Мюнхені свої нові флагманські смартфони Mate 30.

Як очікуються, пристрій складе конкуренцію новому iPhone 11 від Apple. Як повідомив представник Huawei CBG Річард Ю, новинки значно перевершують за швидкістю передачі даних в мережі 5g, часу роботи акумулятора моделі Apple і Samsung. Ю продемонстрував якість фотознімків - він показав зроблене вночі Mate 30 фото гірського ландшафту і порівняв його з аналогічним знімком Samsung Galaxy Note 10, на якому практично нічого не видно.

Huawei в якості альтернативи платформі Google Play Store представила свою власну - App Gallery. Серед інноваційних функцій гаджетів - технологія розпізнавання особи, яка використовується, наприклад, при прочитанні повідомлень. Mate 30 висвічує зміст, якщо на екран дивиться володар смартфону. Якщо перед ним з'являється інша особа, інформація пропадає.

Як Huawei допомагає зробити світ краще

Компанія Huawei прагне брати активну участь в рішенні глобальних соціальних проблем, використовуючи для цей свій науково-технічний потенціал.

Про один з прикладів того, як техніка Huawei допомагає боротися за порятунок довкілля, розповів Кен Ху, заступник голови правління Huawei. Йдеться про некомерційну організацію Rainforest Connection, керівник якої - Тофер Уайт - придумав спосіб використати старі смартфони Huawei для порятунку тропічного лісу.

Ідея максимально проста - смартфони підключаються до мініатюрних сонячних батарей, а потім встановлюються високо на деревах. Там, за допомогою хмарного застосування на базі штучного інтелекту фахівці Rainforest Connection можуть в реальному часі відстежувати звуки в лісі. Якщо раптом вони почують характерні звуки бензопили або активності, пов'язаної з браконьєрством, то відразу ж можуть оповістити про це правоохоронні органи.

За словами Кена Ху, в Huawei були вражені підходом Уайта до вирішення проблеми, оскільки тут видно чітка мета і для її досягнення використовуються сучасні технології.

Аналогічним шляхом Huawei прагне дозволити одну з найважливіших проблем сучасності, а саме скоротити цифровий розрив між людьми в різних країнах і регіонах. Зокрема, завдяки діяльності Huawei можливість підключитися до цифрових сервісів отримала більше за третину населення світу, причому не лише у великих містах, але і в найбільш віддалених регіонах планети, де раніше подібні послуги були недоступні.

Боротьба з дитячими очних захворюваннями

Завдяки співпраці з дитячим офтальмологом Вікторією Пуэйо, Huawei задіяв свій технологічний потенціал для того, щоб спростити діагностику очних захворювань у дітей. Спільно із стартапом DIVE - Medical інженери Huawei розробили додаток під назвою TrackAI. За допомогою цього застосування, навіть не маючи медичної освіти, люди можуть своєчасно визначити хто з дітей схильний до ризику розвитку проблем із зором.

Додаток TrackAI працює на чіпах з штучним інтелектом смартфонів Huawei і відстежує те, як очі дітей реагують на об'єкти, що рухаються. За допомогою цих даних можна діагностувати порушення зору у дітей вже з шестимісячного віку. При цьому саме устаткування портативне, і оскільки усі дані обробляються на смартфоні, його ціна набагато нижча вартості інших видів дорогого медичного устаткування.

Схожі матеріали:
👁 725
Категорія: Прес-реліз
Теги: телефон, телефони Huawei, huawei




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ