Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.10.2017

Тепер молодими людьми будуть вважати до досягнення 44 років


ВООЗ офіційно продовжила молодість


Тепер молодими людьми будуть вважати до досягнення 44 роківМолодість продовжили. Всесвітня організація охорони здоров'я офіційно переглянула вікові норми. І тепер молодою людина вважається до 44 років.

Вам більше сорока років? Вітаємо – ви молода людина! Згідно з віковою класифікацією Всесвітньої організації охорони здоров’я, середній вік тепер закінчується у шістдесят. І тільки тоді починається похилий.

Вікова класифікація Всесвітньої організації охорони здоров’я:
 
25-44 – молодий вік;
44-60 – середній вік;
60-75 – похилий вік;
75-90 – старечий вік;
Після 90 – довгожителі.

Маргариті Січкар – 47. Вона успішна, енергійна і впевнена в собі бізнес-леді. За віком – комплексів ніяких!

“За паспортом мені 47, фізично 35, а емоційно – 25. Так виходить, що в моє життя приходять молоді люди, які проявляють до мене знаки уваги, і це говорить про те, що вік у паспорті взагалі не грає ніякої ролі”, – говорить Маргарита.

Щоб залишатися юної – поменше заглядайте в паспорт, радить Січкар. І розкриває ще одну таємницю.

“Кайфувати від життя, зустрічатися з хорошими людьми, наповнювати себе позитивною енергією – це і є еліксир молодості”, – сказала бізнес-леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині у наступному році завершатьдворівневу дорожню розв’язку та побудують ЦНАП

Психологи ж радять час від часу займатися тим, що робить вас юними. Танцюйте на дискотеках, не соромтеся одягатися молодіжно, знайомтеся на вулиці. Адже думки “не можна, тому що мені вже за 40” і додають нам років.

“Якщо є інтерес до життя до свого, чим би він хотів ще зайнятися, якісь плани, мрії, то це і є той, напевно, рецепт, який дозволяє нам бути молодими. Інтерес до життя – це основа всього”, – говорить психолог Оксана Калуцька.

Таким чином, сприймайте реальність як і раніше – в 18. І тоді ваша молодість буде вічною.

Схожі матеріали:
👁 866
Категорія: Прес-реліз
Теги: молодість




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ