Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2016

Територіальний центр інформує


Інформація для осіб, які засуджені до покарань


Територіальний центр інформуєІнформація для осіб, які засуджені до покарань, не пов язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково звільненим особам

Робота спостережної комісії при Гребінківській райдержадміністрації направлена на організацію громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів осіб, звільнених від відбування покарання, надання допомоги у їх соціальній адаптації. Комісія знаходиться за адресою: м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, 1,( тел. 91-2-65, 91- 9-19).

Організації трудового та побутового влаштування осіб, звільнених від відбуття покарання, їх соціальній адаптації та забезпеченні правового і соціального захисту сприяють в районі:

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (адреса: м. Гребінка, вул. Магістральна, 38. тел. 91-1-40, 91-4-40), яким призначається державна соціальна допомога малозабезпеченим сім'ям.

Гребінківський районний центр зайнятості (адрес: м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого, 2, тел. 91-7-48) сприяє у працевлаштуванні громадян, які бажають працювати, або змінити місце роботи та надає наступні соціальні послуги:
• пошук і підбір роботи;
• профорієнтаційні послуги;
• професійне навчання;
• працевлаштування на громадські роботи;
• виплата матеріальної допомоги по безробіттю.
Гребінківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) ( адреса: м. Гребінка, пров. Спортивний, 11, тел. 9-19-19), який надає наступні соціальні послуги:
• (надання консультацій з питань психічного здоров'я та поліпшення відносин з оточуючим соціальним середовищем, методичних порад);

• (консультації щодо збереження, підтримки здоров'я, здійснення профілактичних, лікувально-оздоровчих заходів);

• (надання консультацій з питань чинного законодавства, захист прав інтересів громадян);
Гребінківський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді ( адреса: м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, 1,) забезпечує: організацію своєчасного обліку, соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково звільненим особам.

Схожі матеріали:
👁 4025
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Інформація, громадський контроль, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ