Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.12.2013

Тиждень права пройшов у Надержинщинській виправній колонії (№65), що в Полтавській області


В бібліотеці для засуджених була проведена книжкова виставка з юриспруденції «Правова книжкова полиця»


Тиждень права пройшов у Надержинщинській виправній колонії (№65), що в Полтавській області

З нагоди проведення «Всеукраїнського тижня права» з 9 по 15 грудня 2013 року в Надержинщинській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№65) були проведені заходи щодо питань реалізації і захисту прав людини.

12 грудня 2013 року в установі був проведений виїзний прийом персоналу і засуджених заступником начальника головного управління юстиції в Полтавській області Наталією Лебідь, заступником начальника - начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби головного управління юстиції в Полтавській області Вікторією Беспалько, прокурором прокуратури Полтавського району старшим радником юстиції Олександром Горобцем та прокурором прокуратури Полтавського району  Сергієм Волковим.

Для засуджених, які навчаються в загальноосвітньому навчальному закладі при установі, вчителями Божківського навчально - виховного комплексу були проведені тематичні уроки з нагоди тижня права в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Поезд Hyundai насмерть сбил мужчину в Полтаве

В бібліотеці для засуджених була проведена книжкова виставка з юриспруденції «Правова книжкова полиця». Завдяки якій жінки, які відбувають покарання в установі мали змогу ознайомитися з різними  державними та європейськими законодавчими актами.

Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1114
Категорія: Актуально
Теги: виправна колонія, Всеукраїнський тиждень права, бібліотека, засуджені




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ