Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.03.2017

Точної кількості добровольців з Полтавщини, які воювали в зоні АТО, не знає ніхто - О.Отич


14 березня, в Україні відзначатимуть День українського добровольця


Точної кількості добровольців з Полтавщини, які воювали в зоні АТО, не знає ніхто - О.ОтичЗавтра, 14 березня, в Україні відзначатимуть День українського добровольця. Проте точної кількості добровольців, які воювали на Сході, як з усієї України, так і з Полтавщини, зокрема, не знає ніхто. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр розповів начальник відділу комунікацій із громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики Полтавської ОДА Олександр Отич.

“Ніхто не знає цієї цифри. Крім того, багато даних є державною таємницею і просто не можуть бути озвученими. Також питання, кого вважати добровольцем, є проблемним. Адже добровольці є не тільки в добробатах.

Ті бійці, які пішли добровільно ще до оголошення офіційного призиву, увійшли до підрозділів ЗСУ. А скільки таких осіб з області — ніхто не знає. Більш повна інформація є у військкоматах, проте вони не мають права озвучувати її”, — зазначив Отич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Мар’їнкою загинув двадцятирічний полтавець Антон Дзерин

Довідка: День українського добровольця — свято, що відзначається в Україні 14 березня. День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
 УНН-Центр


Схожі матеріали:
👁 753
Категорія: Актуально
Теги: україна, АТО, День українського добровольця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ