Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.12.2016

ТОВ "ГЯДТ - АГРО" допомагає громадянам вирішувати соціальні проблеми


ТОВ "ГЯДТ - АГРО"- успішне сільськогосподарське підприємство


ТОВ "ГЯДТ - АГРО" , Тополеве (гребінківський)Господарство з незвичною назвою ТОВ "ГЯДТ - АГРО" з'явилося на території Гребінківщини вже давно, але лише три роки тому, коли тут змінилося керівництво, змінилося і ставлення до громад, на території яких господарство обробляє землі.

Зараз ТОВ "ГЯДТ - АГРО" працює на території Почаївської, Тополівської, Стукалівської, Григорівської сільських рад. За ці роки керівництво господарства, на чолі з директором - Місаком Декартовичем Хачатряном, налагодило співпрацю з головами сіл, з місцевими жителями.

Адже вони добре розуміють, що не можна лишатися осторонь тих проблем, котрі на даний час турбують їхніх пайовиків та й всіх інших жителів громад, де працює це господарство.

ТОВ "ГЯДТ - АГРО"- успішне сільськогосподарське підприємство, - розповідає нам керівник господарства М.Ц. Хачатрян, - Але, дбаючи про свій добробут і про хороший результат нашої основної роботи, ми не можемо бути байдужими до проблем сіл і громад, де обробляємо землю. Ми добре розуміємо, як зараз непросто сільській громаді, без належної підтримки держави, вирішувати щоденні насущні соціальні питання, як то - ремонти дитячих садочків, закладів культури, проведення сільських свят та навіть розчищення від снігу доріг у селі.

Ми розглядаємо кожне звернення про допомогу, намагаємося вишукувати можливість і допомагати всім, хто до нас звертається. Більше того, у наших планах, окрім основної нашої діяльності - отримання гарних врожаїв, завжди не на останньому місці -допомога громадам у вирішенні тих чи інших проблем. Так було досі, і так, сподіваюся, буде й надалі.

Співпраця з пайовиками налагоджена таким чином, щоб максимально задовольнити власника земельних наділів у його потребах. Керівництво господарства завжди йде назустріч пайовикам і допомагає вирішувати багато звичних проблем, як от обробіток городів. Для прикладу можна назвати лише один показник - в середньому близько 60 соток городу пайовикам виорють чи закультивують безкоштовно.

Що стосується орендної плати, то з наступного року вона зросте до 8%.

Господарство має можливість оплачувати орендну плату навіть наперед, варто лише звернутися з письмовою заявою.

Також ТОВ "ГЯДТ - АГРО" надає матеріальну допомогу своїм пайовикам для переоформлення спадщини. Хто стикався з такою проблемою, той розуміє, що переоформити зараз документи і перевести пай на себе після померлих родичів - справа недешева. Тож, погодьтеся, це хороша підтримка в наш час.

Не забуває господарство своїх пайовиків і у різних неординарних життєвих ситуаціях.

Виділяється матеріальна допомога на лікування, а також при народженні та смерті рідних. Це теж дуже важливо, не лишатися сам на сам у непростих життєвих обставинах. А підтримка важлива і в горі, і в радості.

Цього року у господарстві запровадили ще одну хорошу традицію - вітати своїх працівників та пайовиків грошовими преміями та продуктовими наборами до свят. У такий спосіб привітали людей з Днем незалежності та вітатимуть з Новим роком. Добре отримувати подарунки на свята!

Але турбота про жителів громад, де працює господарство, не обмежується лише наданням послуг, записаних у договорах оренди. ТОВ "ГЯДТ -АГРО" щороку розробляє стратегічний план підтримки місцевих громад, де запланована реалізація масштабних проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Как рассчитать свою норму калорий для похудения?

Спершу, керівництво господарства ретельно вивчає ситуацію, знайомиться з проблемами сіл, де працює. Визначається, де і чим треба допомогти, якої допомоги найбільше потребують місцеві жителі. А тоді вже спільно приймається рішення про надання фінансової чи іншої допомоги. Таким чином уже було вирішено багато проблем.

Ось, наприклад, у Тополевому близько півроку тому запрацював магазин продуктів. Варто відмітити, що пайовикам тут надають хорошу знижку на покупки - близько 20%. А це в наш час хороша економія, особливо для малозабезпечених та пенсіонерів. Виявилося, що проблема купити продукти є і у інших населених пунктах, де обробляє землю ТОВ "ГЯДТ АГРО".

 Тож зараз керівництво обмірковує, як швидше, без зволікань допомогти громадам у вирішенні цих проблем. Поки не відкриються повноцінні торгові точки, до цих віддалених сіл буде приїздити так звана автолавка, де можна буде купити найнеобхідніше.    

Цьогорічний храмовий день у Стукалівці ознаменувався великою подією - відкриттям Каплички та освяченням Поклонного Хреста. Громада села давно мріяла відновити храм у селі. Адже колись тут була своя церква, та багато років тому вона була знищена. Не один раз виникала ідея відбудувати храм, але все щось ставало на заваді. І ось цього літа вдалося реалізувати задумане.

Керівництво ТОВ "ГЯДТ АГРО" вирішило зробити добру справу для жителів Стукалівки. В рахунок соціальної угоди були виділені необхідні кошти. А благочинний Гребінківський і Оржицький, настоятель Свято-Георгіївського храму отець Василій втілив у життя і безпосередньо взяв участь у будівництві та відкритті Каплички на честь святого Олександра Невського.

До речі, ТОВ "ГЯДТ - АГРО" надавало і іншим громадам матеріальну допомогу для святкування Дня села. Жителі цих громад отримали незабутні святкові враження від концертів, подарунків, зустрічей.

- Вже не один рік ми співпрацюємо з керівництвом ТОВ "ГЯДТ -АГРО", - розповідає голова Тополівської сільської ради В.О.Лученко, - Господарство підтримує громаду і допомагає вирішувати різноманітні наші проблеми. Влітку ми наводили лад на місцевому цвинтарі, встановлювали огорожу.

Господарство надало своїх працівників для спорудження паркану на цвинтарі та виділило техніку для вивезення гілок та сміття. Цього року вже вдруге доводиться звертатися до керівництва ТОВ "ГЯДТ - АГРО" за допомогою у ремонті шкільного автобуса, котрий перевозить наших дітей у школи Гребінки. Також господарство виділило кошти для відзначення Новорічних свят.

Працівники нашого будинку культури планують провести святковий вечір для жителів сіл Тополівської сільської ради.

Цьогорічна зима розпочалася з великих снігопадів, але дороги наших сіл були розчищені відразу. Ми дуже вдячні керівництву господарства і особисто Місаку Декартовичу за постійну допомогу і підтримку.

Сподіваємося, що й надалі їхнє господарство буде допомагати громаді вирішувати різні соціальні проблеми.

А їх у громади ще лишається досить багато. Серед інших голова села стурбований ремонтом приміщення для відкриття дитячого садка. В свою чергу, керівництво господарства запланувало виділити кошти на придбання нових вікон та дверей для майбутнього дитячого садка. Та й на цьому допомога не обмежиться, адже у ТОВ "ГЯДТ - АГРО" добре розуміють, що без підтримки громади не зможуть жити і розвиватися.

А ще тут знають, що фінансовий результат діяльності господарства так чи інакше залежить і від ставлення місцевих жителів та пайовиків.

Добре дбають у господарстві і про своїх працівників. Кожен отримує достойну офіційну зарплату, повний соцпакет. Працівники забезпечені харчуванням, і, при потребі, житлом.Окрім того, господарство преміює своїх трудівників з нагоди свят за добросовісне ставлення до роботи. ТОВ "ГЯДТ - АГРО" запрошує на постійну роботу механізаторів, водіїв, комбайнерів та фахівців інших професій. Тут гарантують високу зарплату за добросовісну роботу.

Подальшу свою діяльність господарство планує з урахуванням того, що буде і надалі підтримувати місцеві громади, допомагати жителям громад, де обробляє землю, вирішувати важливі питання, щоб громади не просто існували і виживали, а розвивалися і процвітали.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1897
Категорія: Прес-реліз
Теги: Хачатрян, підприємство, ТОВ ГЯДТ - АГРО, Гребінківський, Тополеве




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ