Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.07.2014

Транспортні міліціонери вилучили дві гранати у пасажира приміського електропоїзда


В електропоїзді сполученням "Красний Лиман-Ізюм" вилучили дві гранати, Ф-1 та РГД-5


Транспортні міліціонери вилучили дві гранати у пасажира приміського електропоїзда

Працівники лінійного відділу на ст. Основа УМВС України на Південній залізниці в електропоїзді сполученням "Красний Лиман-Ізюм" вилучили дві гранати, Ф-1 та РГД-5, у 32-річного мешканця Львівської області.

Під час супроводження приміського електропоїзду працівники патрульної служби звернули увагу на чоловіка, який був вдягнутий у камуфляжну форму. При перевірці документів в присутності понятих правоохоронці вилучили з рюкзака дві гранати із запалами.

В ході розмови вдалося з'ясувати, що мобілізований солдат однієї з військових частини Збройних сил України повертався із зони проведення Антитерористичної операції додому до Львівської області. При цьому, документів, які б засвідчили, що військовий має право на відрядження до місця мешкання, надано не було. Пояснити, як у нього в рюкзаку опинилися боєприпаси, чоловік відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДАІ готує зміни до правил дорожнього руху

Наразі інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 410 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем). В подальшому матеріали будуть передані до військової прокуратури.

СЗГ УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 938
Категорія: Актуально
Теги: Ізюм, електропоїзд, Красний Лиман, ГРАНАТА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ