Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.10.2014

Транспортні міліціонери затримали озброєних військовослужбовців


За вчинення подібного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років


Транспортні міліціонери затримали озброєних військовослужбовців

На вихідних у приміщенні вокзалу співробітники лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський УМВС України на Південній залізниці виявили двох чоловіків, які мали при собі зброю, боєприпаси та вибухівку.

03 жовтня у касовому залі вокзалу ст. Харків-Пасажирський правоохоронці затримали 28-річного мешканця Житомирської області, у якого було вилучено дві гранати «Ф-1», штик-ніж армійський та три сигнальні ракети. Як стало відомо, військовослужбовець прямував із зони АТО у відпустку, а зброю прихопив з собою в якості трофеїв.

05 жовтня транспортні міліціонери вилучили ще у одного військовослужбовця набій калібру 5, 45 мм. 24-річний мешканець Одеської області їхав із зони АТО у відпустку за місцем мешкання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Надежда» заправит полтавских медиков на 4,54 млн грн

Наразі відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. За вчинення подібного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Матеріали за цими фактами будуть передані до військової прокуратури.

Прес-служба УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1294
Категорія: Актуально
Теги: АТО, військовослужбовці, транспортні міліціонери, харків




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ